2777
2789

اگر کسی نیتی داره بگه‌.. ان شاءالله که خیره و شهدا واسطه بشن🌱💚

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

التماس دعا 

من خیلی از شهید هادی کمک خواستم همیشه هوامو داشته

واسم دعا کن لطفا رشته و هدفی که دارم بهش برسم

دعا کن مشکلی که با خانوادم دارم حل بشه😭🙏🏻❤

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

سلام

لطفا از شهدا بخوا به حق پاکدامنی ازحضرت فاطمه عشق زلیخا یوسف بهم به حق یکتایی خدا واسم دعاکنن امسال باسعید ازدواج کنم

دعاکنن مشکلاتی ک نمیزاره بهم برسیم ازبین برن بگو دستموبگیرن نزارن دوباره بشم اون ادم افسرده قبل

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چند روزه کتابش رودارم میخونم. تازه با اخلاقیات وکمالاتش اشناشدم

کتاب بسیار بسیار خوبی هستش.. هر دو جلد😍😍

زندگیتون غرق در نور و ارامش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

کلا برای جوون ها دعا کنید لطفا 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

خیلی خیلی  ببخشید

ولی من در عذابم عروسی کردم از رابطه میترسم زندگیمون بهم ریخته شوهرم که از مردای دست بزن دار متنفر بود تازگیا دست روم بلند میگه میگه طلاق و...

برو دعا کن از طرف من بخوا مشکلمو حل کنن تورو خدا