2821
2789
عنوان

ازدواج

288 بازدید | 20 پست

دوستان اگه پسری به مشاوره قبل از ازدواج (منظورم همینایی که دونفره میرن و یه سری از ویژگی های همدیگه سردرمیارن) اعتقاد نداره یا خوشش نمیاد و میگه ادم عقل داره و خوب و بد رو تشخیص میده..نظرتون چیه درمورد همچین پسری

خسیس هستن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با لبخند بگو چشممم عاقایی روانی خودم

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

نظرم صد درصد منفیه

ادمی که میترسه که کسی در موردش کنکاش کنه حتما خصوصیات منفی ای داره برای پنهان کردن

اصن خود مقاومت در مقابل تراپی و جلسات روانشناسی و مشاوره خودش رد فلگه خانوم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هیچی چون اخلاقای گندشون رو میشه نمیان

مثه یه موردی ک من داشتم رفتیم پول مشاوره رو من دادم تهش مشاور گف بددله منم رد کردم اونوقت به مامانم گفته بودن دخترت دهن بینه حرف مشاور رو باور کرده

ادمه بشدت مغرور و تعصبیه و با افکار قدیمی 

یا کمکش میکنم که راضیش کنم 

یا اگه گوش نکرد تمامش‌ میکنم 

این یعنی‌ من و حرفم براش ارزشی ندارم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
یعنی چی منظورتون

یعنی میگه هر چیزی که من میگم درسته و بعدها توی زندگی به مشکل برمیخورید تقریبا همه افکارشو بهتون تحمیل میکنه چون فکر میکنه عقل کل هستش

آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند