2777
2789

تاثیر بد 

باید برم تراپی 

ولی خوبی اش اینه همسرم رو کنارم دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم کنارمه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
تاثیر بد  باید برم تراپی  ولی خوبی اش اینه همسرم رو کنارم دارم

من تازه یه فیلم با این موضوع دیدم

اون خانم توی فیلم، بعد از اون حادثه که تجربه کرد

دیگه نمیتونست یه رابطه نرمال با همسرش داشته باشه و حتی تا پای جدایی رفت

چون دچار پی تی اس دی شده بود

البته خداروشکر همسرش انقدر صبوری کرد و انقدر تراپی رفت که اوکی شد و همه چی خوب شد

من تازه یه فیلم با این موضوع دیدم اون خانم توی فیلم، بعد از اون حادثه که تجربه کرد دیگه نمیتونست ی ...

بله همین طوره 

ادم تا مدتها روی لمس حتی حساس میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
امکان نداره شوهر آدم پشتش وایسته همه ی گناهان رو گردن زنش میندازه میگه تو چراغ سبز نشون دادی بدبین م ...

حالا دیگه بستگی به میزان عشق و علاقه و نوع رابطه و فرهنگ و شخصیت اون آدم داره

ولی طبق چیزی گه من متوجه شدم

معمولا زن های متاهل سریع تر میتونن خودشون رو درمان کنن چون شوهرشون باهاشون هست و حمایت میکنه

اما زن های مجرد باید به تنهایی با موضوع کنار بیان در نتیجه بيش طول میکشه

خودم رو میکشم

قطعا آدم از نظر روحی بهم میریزه

ولی باید بره تراپی و درمان کنه خودشو

نه اینکه خودکشی کنه

اگه خدایی نکرده اتفاق افتاد به خودتون مسلط باشید

مگه تقصیر تو بوده که بخوای خودتو بکشی؟؟

وقتی کسی به دیگری آسیب بزنه یا بدی کنه، اونی که مورد آزار قرار گرفته که نباید خودشو مجازات کنه