2777
2789
عنوان

شب امتحانی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 49 پست
من همون کتابو خوندم میخوای فیلم ببین از حنیف

کدوم فصلات مونده؟ تونستی خوب بفهمی؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی بگی نگی فصل 1و2و5و6

نمیشه جمع کرد تا صب بنظرم خلاصه بهتره آخه اگه دقت کرده باشی سوالا تک جوابین تو زیست ۵ نمره فقط پاسخ بلند داره

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

منم چن تا فصل موندم ، ناراحتی نداره که انشاءالله تا صبح تموم میشه

اینکه هربار سر امتحانا اینجوری میشه ناراحتم میکنه

خب من چرا خودم خودمو عذاب میدم این چرخه هه قطه نمیشه

اگه قبلا خونده باشه راحت تا صبح میشه جمعش کرد 

خب همین دیگه خوب نخوندم قبلن کاش قلم پام میشکست میخوندم هعی دعا کن واسم فرهنگیان قبول شم از این استرسا‌ جدا شم

اینکه هربار سر امتحانا اینجوری میشه ناراحتم میکنه خب من چرا خودم خودمو عذاب میدم این چرخه هه قطه نم ...

یکم شبیه همیم 

قبلا خونده بودی و برات اسون بود که این کاررو مبکنی؟ ببین یه بار این دوئل رو بشکن این چرخه قطع شه

یکم شبیه همیم  قبلا خونده بودی و برات اسون بود که این کاررو مبکنی؟ ببین یه بار این دوئل رو بشک ...

نه والا اسون نیس هربار نصف میشم تا تموم شه امتحان

چجوری اخه :(

نه والا اسون نیس هربار نصف میشم تا تموم شه امتحان چجوری اخه :(

مرگ یه بار شیون یه بار ، یکبار هم که شده ذهنتو شکست بده زودتر شروع کن تا این دوئل بشکنه و هی به خودت تلقین نکنی نمیتونی شب امتحانی نشی 

مرگ یه بار شیون یه بار ، یکبار هم که شده ذهنتو شکست بده زودتر شروع کن تا این دوئل بشکنه و هی به خودت ...

برا فارسی حتما باید زود شرو کنم خیلی حجیمه اون

فعلا زیستو بدم بعد خودمو ادب میکنم...