2777
2789
عنوان

خانما بیایین ی چی تعریف کنم شااخ درارین فقط خاهشا زن باردار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 169 پست
مرسی منظورم اینه که چوم چیزی رو نشنیده بهم لعنت فرستادی نمیبخشمت

چرا خندم گرفت ببخشید😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

من با این زرنگ خانوم دعوا میکنم آخر

عزیزم چیز بدی نگفت منم تبریزم نشنیدم،بالاخره مثل استارتر یک کلاغ چهل کلاغ میشد گوش همه می‌رسید ولی تاحالا همچین بیماری رو نشنیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب جون بابابزرگم ک شهیده ازت نمیگذرم باور نمیکنی شهیده؟ اسمش داوود کاظم پورع بزن گوگل میاره

عزیزم دعوا نکنید 

بخدا فایده نداره این بحث کردنا یه صلوات بفرست 

الکی اعصاب خودتون رو خراب نکنید

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

عزیزم چیز بدی نگفت منم تبریزم نشنیدم،بالاخره مثل استارتر یک کلاغ چهل کلاغ میشد گوش همه می‌رسید ولی ت ...

اره ولی من میگم چون بم لعنت فرستاد نمیبخشمش

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

ن خوشحال شدم خندیدی

آخه یه جوری دعوا میکردین اون مرسی وسط 😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

آخه یه جوری دعوا میکردین اون مرسی وسط 😂😂

چون گفت خدا بیامرزتش

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

نگفتم گفتم لعنت بر دروغگو 

شما بیخیال شو☺

جهل خودتی نفهم هرچی بهت چیزی نمیگم شاخ نشو منم چیزی رو ک شنیدم میگم  خانما یکی نی نی ی ...

نفهم خودتیو ننه بابات

فکر کردی اینجا چاله میدونه

میای کسشعر میگی

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه