2777
2789
عنوان

خانما بیایین ی چی تعریف کنم شااخ درارین فقط خاهشا زن باردار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 169 پست
فحش نده آدم نیستی 

تو ادمی برا کل جد و آبادم بسه

گوشت های خورشت مال تو

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه چیزا  نوزاد از کجاش فهمید ادمخواره  چیزایی که زنهای او کوچه و محل بشنوی معلومه سندیت ...

اصلا ادمخوار بودن که به وزن بچه نیس

تازه اونم از دکترای الان.بیان همچین چیزه نادری رو بفهمن!

من کنسر داشتم .۳ یا ۴تا دکتر عوض کردم.چندبار ازمایش دادم تا فهمیدن.

اونم همچین بیماری مشهوریو

اونوقت این بچه رو تا دکتر بردن از ازمایش خونش فهمیدن ادمخواره 😃🤣🤣

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
خدایی عقل ندارن راحتن بعضیا با هر وعده دو کیلو چاق میشده؟!!!!!  پس اونیکه ۶ماهش بوده اگه روزی ...

عزیز جان دکتر گفته این اصن نباید غذای ایرانی بخوره از شیر المان براش تهیه کنین من با هروعده گفتم دو کیلو؟؟؟ گفتم از دو روز دو کیلو......حالا به روز و وزنش کاری ندارم ...وزنش خیایییییی میومده بالا ک مامانش پیگیر قصیه میشه دیگ....بمه ها کسی بلده قفل کنه صفحه رو؟؟؟

حالا چرا ریختین سر اسی بنده خدا اونم چیزی رو که شنیده تعریف کرده نگفت بچه ی خودم که همه گارد گرفتین😑😐😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

واقعا که متاسفم

ازن متاسف اول 

ک ندونسته ب کسی لعنت میفرستی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

امضا کردم🤍

خیلییی حیلیی متشکرم گلم تا اخر شب به نیت حاجت رواییتون صلوات میفرستم عزیزم💕

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
ازن متاسف اول  ک ندونسته ب کسی لعنت میفرستی

اگ من ازت نگذرم چی؟

ببین آتیش من بد جور میگیره اگ نبخشمت چی؟