2777
2789
عنوان

خانما بیایین ی چی تعریف کنم شااخ درارین فقط خاهشا زن باردار نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 169 پست

دکتره گفته یکی هم تو شهر تبریز هس زنگ زدن با خونواده اون بچه حرف زدن گفته ک ما دلمون نیومد گشنه نگشهداریم الانم ۶ ماهشه عین بچه های ۳ و ۴ ساله میمونن ینی انققققد بزرگ

امضا کردم

مرسییی عزیزدلم خیلی خیلی ازت ممنونم تا اخر شب به نیت حاجت رواییت صلوات میفرستم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتره گفته یکی هم تو شهر تبریز هس زنگ زدن با خونواده اون بچه حرف زدن گفته ک ما دلمون نیومد گشنه نگشه ...

ما تو تبریزی اینجور چیزی نیس داره زر میزنه

من ۸ ساله تو تبریزم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خلاصه بچه بعد ۱۳ روز مرده ...مبگم اخه این دکتر ک قصد کشتن بچه رو داشت خب ی امپول میزد خلاصش میکرد چرا اینهمه زجرش داد ...از دیروز ک شنیدم حال هیچی رو ندارم فقط میگم طفلی مامانش الهی بمیرم براش😔😔😔😔

فحش نده

خب چی بگم ب جاش؟

باش منم تبریزی داره دروغ میگ همچین چیزی نی ۸سالع تبریزم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

آدمخوار نيست احتمالن غوله 

وا مگه همچین چیزی امکان داره؟

بنظر شما اگه همچین چیزی بود تو مجازی پخش نمیشد؟

بازم الله و اعلم من ک شوکه شدم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

چه چیزا 

نوزاد از کجاش فهمید ادمخواره 

چیزایی که زنهای او کوچه و محل بشنوی معلومه سندیت نداره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲