2777
2789
عنوان

دخترا چجوری شوهر تور کردین

326 بازدید | 15 پست

یکم به ما سینگلا هم یاد بدین

تو مدرسه که این چیزا رو یاد ندادن

نتیجه شد سینگلی 

لطفا کمک کنید بقیه سینگلا هم استفاده کنن یهو دیدی  برایکیشون نتیجخ داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا انقدر بهش فکر کردم خسته شدم به این نتیجه رسیدم حتما لیاقت دوست داشته شدنو ندارم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
اول اینکه هیچ مردی ارزششو نداره. اگرم خواستی واقعا با یکی باشی یه آدم حسابی تور بزن، عشق برای آدم آر ...

بلد نیستم بخدا من هیچی بلد نیستم 

حالم از این حجم بی عرضگی خودم بهم میخوره کاش بمیرم من

خسته شدم از تنهایی دیگه تحمل ندارم

خودت باش، سعی نکن ادای کسیو دربیاری

خود واقعی بودن بهترین چیزه.

سعی کن هدفمند باشی، به خودت اهمیت بدی، برای خودت و شخصیتت ارزش قائل شی.با هر کسی اوکی نشی.برای خودت و روابطت چارچوب در نظر بگیر. به قول دوستمون آویزون نباش. چشم و دل سیر باش.

در کل ببین پسرا حتی بدترینشون دنبال دخترایی ان که نجابت داشته باشن، شخصیت قوی داشته باشن، داستان دار نباشن.

فکر نکن حالا پایه ی هرکاری بودن برای پسرا جذابه.باور کن نیست. 

خودت باش، سعی نکن ادای کسیو دربیاری خود واقعی بودن بهترین چیزه. سعی کن هدفمند باشی، به خودت اهمیت ...

مشکل من الان اینه کسی تو زندگیم نیست عزیزم

نمدونم از کجا باید کسیو پیدا کنم و باهاش آشنا بشم