2777
2789
عنوان

بچه ها جواب اين آقا رو چي بدم ؟؟

141 بازدید | 14 پست

دوستان من تو يه شهر توريستي تفريحي زندگي ميكنم ، 

تو يه گروه استخداميا كه همه قبول شدگان هستيم من چند تا سوال پرسيدم و اينكه ايشون ازم پرسيدن واسه كدوم شهريد تا ايم شهرمو گفتم ، گفت بيايم ميزباني ميكنيد؟ 

منم فكر كردم مثل همه كه از اين حرفا ميزنن گفتم قدم تون رو چشم 

يهو گفتم جدي گفتم ، يا بيام نكنه جواب تلفن رو نميديد ؟ 

آخه مسيرشون از شهرمون هم يك ساعته 

به نظر تون چي جواب بدم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاا چي بگم 

بگو خیلی دوس داشتم میزبان باشیم ولی مدتی میخوایم بریم خونه اقوام و نیستیم انشالله در فرصت بعد... و کلان دیگه نه باهاش حرف بزن نه جواب بده.. اونکه تورو. نمیشناسه و قرارم نیست ببینه پس نیاز نیست جواب بدید

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

به نظرم بگو میهمان حبیب خداست و همیشه قدمش روی چشم ما جا داره ولی حیف که خونمون کوچیکه و نمیتونیم میزبان خوبی باشیم  

بعد بگو قطعا همشهری هامون نسبت به من میزبان های بهتری هستن

فقط این به ذهنم رسید 

هم تعارفی که زدی را ماست مالی کردی هم محترمانه ردش کردی 

بگو چرا جواب ندم ، اتفاقا اگه با شهرمون ناآشنا هستین ، میتونم چند تا هتل خوب رو برای اقامت معرفی کنم بهتون یا آدرس جاهای گردشگریش رو بدم که ان شاءالله خاطره خوبی از شهرمون بمونه براتون . 

اینجوری محترمانه بهش میفهمونی که قرار نیست شخصا میزبانش باشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من ميخوام محترمانه جواب بدم كه ول كنه آخه ول كن نيستش تا الان جواب شو ندادم 

بگو بنظر خودتون منطقیه که من میزبان شما باشم؟!!!

مودبانه ست ولی بفهمه چقدر پرروئه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
بگو چرا جواب ندم ، اتفاقا اگه با شهرمون ناآشنا هستین ، میتونم چند تا هتل خوب رو برای اقامت معرفی کنم ...

الان پيام داده پي وي خودتون معرفي كنيد تا هماهنگ كنيم بخاطر اينكه گفتم قدم تون رو چشم 

الان پيام داده پي وي خودتون معرفي كنيد تا هماهنگ كنيم بخاطر اينكه گفتم قدم تون رو چشم 

بببین اینکه گفتی قدمتون روی چشم یه تعارف عادی بوده که همه متوجه میشن ، حالا این داره به بهونه حرف شما پُررو بازی درمیاره . پس لازمه شما هم مثل خودش پر رو باشی ولی محترمانه . 

بهش بگو نیاز به معرفی و هماهنگی نیست . بعد هم همونی که توی پست قبلی گفتم بگو بهش ، که اگه سفرش حتمیه آدرس چند تا هتل و رستوران خوب رو میدی بهش و برای جاهای گردشگری هم خود هتل ها خیلی خوب راهنمایی میکنن . 

از این به بعد هم حواست باشه که این آدم جنبه تعارف کردن رو نداره و باهاش رسمی برخورد کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم