2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عقد بودم  اومدن سوار ماشین همسرم بشم درو وا کردم دیدم اعع یه اقا دیگست (ماشین اون اقا و همسر ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای منم یه بار اینکارو با کاشین بابام کردم،هنوزم بعد چند سال یادش میوفته مسخره ام میکنه

آخ آخ ریدن رو که نگو،من یه جوری با طرف بد رفتار میکنم اون باید خیلی زرنگ باشه بفهمه من ازش خوشم میاد ...

دقیقا . انگار بیشتر دشمنی دارم باهاش تا اینکه روش کراش باشم 😂😂

این بی صاحاب دست سه نفره

تو بیمارستان کار می کنم 

تو قسمت های مختلف بیمارستان یه کلید پیریزی هست که مثل کلید لامپ و اگر بزنیش حراست متوجه میشه در خطری و می یاد سراغت .

من هم تازه وارد محیط بیمارستان شده بودم . به دلایل الکی ۲ تا مرد خیلی قلدری با من دعواش شد اومد به من حمله کنه و بزنه با کلی داد و بیداد  بعد من از ترس اومدم اون کلید رو بزنم ولی اشتباهی لامپ رو خاموش کردم .

به محض اینکه لامپ خاموش شد همه جا یهو ساکت ساکت شد بعد تو تاریکی من  و مرده زل زده بودیم تو جشم های هم 😶😂😂

بعد مرده تو همون تاریکی به دوستش گفت این بدبخت رو خدا زده بیخیال بیا بریم و تو تاریکی رفتن 😂😂😂

اگر به حراست میگفتم تا می خواستن بیام من قطعا کتک رو خورده بودم ولی لامپ جواب بود 😁

دقیقا . انگار بیشتر دشمنی دارم باهاش تا اینکه روش کراش باشم 😂😂

وای وای منم،🤣یه وقتایی هم یه جوری با بقیه صمیمی میشم که نه تنها این،بلکه بقیه هم فکر میکنن من تمایلی به اونا دارم🤦🏻‍♀️