2777
2789
عنوان

خاصیت های خرما

622 بازدید | 9 پست

خاصیت‌های بیش از اندازۀ خرما در زمینه کاهش ابتلا به سرطان، افزایش سلامت پوست، افزایش سلامت و انرژی بدن، ثابت شده است. خاصیت افزایش انرژی به واسطه خرما، از جمله دلایلی است که این میوه میان ورزشکاران محبوب شده است. این میوه در مواقع گرسنگی می‌تواند برای شما به عنوان یک وعده غذایی کامل عمل کند. بیایید کمی جزئی‌تر خواص خرما و دلیل محبوبیت آن میان بدنسازان را بررسی کنیم. 

اینکه بدن سرشار از فیبر باشد، برای سلامتی بسیار مهم است. در هر ۱۰۰ گرم خرما، ۷ گرم فیبر وجود دارد. این یعنی ۶ درصد از فیبر مصرفی روزانه را از یک عدد خرما می‌توانید به دست بیاورید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید فیبر کافی را وارد بدن خود کنید، مصرف روزانه خرما است. اما فیبر چرا برای بدن مهم است؟

اگر می‌خواهید سلامت دستگاه گوارش خود را تضمین کنید به طور روزانه از منابع فیبر استفاده کنید. خرما بمب فیبر است. فیبر موجود در خرما باعث می‌شود یبوست رفع شده و سلامت دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد. از طرفی منابع فیبر حرکات منظم روده را بهبود می‌بخشند. کنترل قند خون نیز یکی دیگر از فواید فیبر در خرما است. کاهش سرعت هضم وعده‌های غذایی یکی از کارهایی است که فیبر انجام می‌دهد. اگر هضم کند شود، افزایش بیش از اندازه قند خون کنترل می‌شود. به همین علت خرما دارای شاخص گلیسمی پایین است. 

شاخص سرعت رهایی قند غذاها در خون را شاخص گلایسمی می‌گویند. مواد غذایی طبق شاخص گلایسمی به سه دسته گلایسمی پایین، متوسط یا بالا تقسیم بندی می‌شوند و مقایسۀ آن‌ها بین ۰ تا ۱۰۰ متغیر است. هرچقدر شاخص گلایسمی یک ماده غذایی پایین‌تر باشد، کمتر میزان قند خون شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد. 

اول از همه بیایید ماهیت آنتی اکسیدان‌ها را بررسی کنیم. آنتی اکسیدان‌ها محافظ سلول‌ها در برابر رادیکال‌های آزاد هستند. احتمالا حالا سوال شما این است که رادیکال‌ها چیستند؟ به مولکول‌های ناپایداری که باعث می‌شوند مولکول‌های دیگر نیز ناپایدار شوند و ممکن است باعث بروز واکنش‌هایی در بدن شوند که مضر بوده و در نهایت منجر به بیماری ‌شوند را رادیکال می‌گویند. 

خرما حاوی آنتی اکسیدان‌ بالاتری نسبت به آلو و انجیر خشک می‌باشد. سه آنتی اکسیدان قوی موجود در خرما شامل فلاونوئید، کاروتنوئید و اسید فنولیک است. در ادامه هر آنتی اکسیدان را به صورت مختصر به شما معرفی می‌کنیم. 

فلاونوئیدها انواعی از آنتی اکسیدان‌های موجود در خرما هستند که به کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به دیابت، آلزایمر و انواعی از سرطان‌ها کمک می‌کنند. 

کاروتنوئید دومین آنتی اکسیدانی است که به آن می‌پردازیم. اگر می‌خواهید سلامت قلب خود را تضمین کنید و از ابتلا به بیماری‌های چشمی مانند لکه زرد، پیشگیری کنید مواد غذایی که کاروتنوئید دارند را در رژیم غذایی خود قرار دهید. خرما منبع عظیمی از کاروتنوئید است. همچنین اگر ورزشکار هستید می‌دانید که سلامت قلب شما بسیار مهم است تا بتوانید ورزش‌های سنگین را انجام دهید. 

خواص التهابی اسید فنولیک‌ها، همواره آنها را در مرکز توجه پزشکان قرار داده است. کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی از خواص اسید فنولیک‌ها است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما از نظر ارزش غذایی و تغذیه‌ای بسیار ارزشمند است. از آنجایی که این روزها بیشتر خرماهای در دسترس ما خشک هستند، محتوای کالری که دارند، بیشتر از برخی میوه‌های تازه است. محتوای کالری که این میوه دارد بسیار شبیه محتوای کالری انجیر و کشمش است. بیشترین میزان کالری موجود در خرما به کربوهیدرات‌ها اختصاص دارد. حاوی کمی پروتئین است و مقدار قابل توجهی فیبر و برخی دیگر از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم است. موادی که در ۱۰۰ گرم خرما وجود دارد به شرح زیر است: 

• کالری: ۲۷۷ 
  • کربوهیدرات: ۷۵ گرم
  • فیبر: ۷ گرم
  • پروتئین: ۲ گرم
  • پتاسیم: ۱۵% میزان نیاز روزانه
  • منیزیم: ۱۳% مقدار نیاز روزانه
  • مس: ۴۰ % مقدار نیاز روزانه
  • منگنز: ۱۳% مقدار نیاز روزانه
  • آهن: ۵% مقدار نیاز روزانه
  • ویتامین B6: 15% نیاز روزانه

@niniyar_5  

سلام این کاربر با درخواست های پی در پی برای کاربرا مزاحمت ایجاد میکنن

اگر قراره کاربرای آقا انقده وقیح بشن ما سایت رو بدیم بهشون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم