2777
2789

سلام من یک سال عقدم که 8ماه شوهرم گفته میخوام طلاقت بدم اما اقدامی نمیکنه ماام چند بار زنگ زدیم که بیا مهریه بده و طلاق بده برو باباش میگه نه ما میایم عروسمونو میبریم حتی یبار جلسه گرفتیم که مثلا توافقی جدا شیم اما شوهرم گفت که نه من زنمو دوست دارم درحالی که مثل سگ دروغ میگه حالا به اونش کاری ندارم من به هیچ عنوان راضی به جدایی نیستم و حدسم بر اینه ایشون فقط بخاطر مهریه صبر کرده بنظرتون مهریه بزارم اجرا برمیگرده یا نه کارو برا جدایی آسون کردم

ایشون دنبال توافق مهرحلال جون آزادن. 

ولی من واقعا نمیخوام مفتی بره .بره یه دختر دیگه رم بدبخت کنه با خودش بگه اون چه غلطی تونست بکنه که این بکنه مهربه 57سکه است و ایشون کارمند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگتراتون ی جلسه بزارن تکلیف هممههه چی روشن بشه روز عروسی  اینا و اون آقام تعهد بده اخلاق رفتا ...

والا یبار جلسه گذاشتن که تکلیف مشخص شه که مثلا آقا آشتی کردن ولی از اون روز دو ماه میگذره اصلا خبری ازش نیست ولی باباش هی میگه نه ما میایم عروسمونو میبریم قرار بود هفته پیش بیان میگه یکی دو هفته دیگه ولی بنظرم الکی میگن باز

والا یبار جلسه گذاشتن که تکلیف مشخص شه که مثلا آقا آشتی کردن ولی از اون روز دو ماه میگذره اصلا خبری ...

بگین تاریخ معین کنن  میخایدد کارو خریداتون انجام بدین میاییم عروسمون ببریم یعنی چه