2777
2789

خلاصه نویسی

بعد هم توضیح میدادم جلو آینه واسه خودم 

یه دور میخونی میفهمی یه صفحه و...بعد همون صفحه و ذوباره میخونی برای خودت میگی تا حفظ بشه 

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفهومی خوندن خیلی آسونه 

لازم نی کلمه ب کلمه حفظ کنی 

بفهم ک یه پاراگراف قراره چی بهت برسونه 

کلمات رو تو ذهنت آسون کن یه متن از کتابت بگو تا مفهوم بهت بگم ک بفهمی منظورم چیه

مفهومی نمیخونم اما سریع میخونم 

مطلبو  با چشمم سریع روخونی میکنم و بعد هرچی فهمیدم رو اول برا خودم میگم بعد نگاه متن میکنم میبینم چیارو جا انداختم نگفتم دوباره همونارو میگم 

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·