2777
2789

طفلی اصلا حرف نمیزنه حتی یک کلمه به مادرش میگیم ببرش گفتار درمانی بدش میاد میگه بچه من مشکلی نداره دلم براش کبابه گاهی رو پنجه راه میره و دستور پذیری نداره و به اسمش هم واکنش نداره 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به برادرت نمگی ..البته اگه واقعا مشکلی باشه پدرومادرش بیشتر از شما نگران میشن ...البته من یاد خواهر سوهر خودم افتادم بچه من تو خونه با خودمون حرف میزد راه رفتنش هم خوب بود ولی چون خجالتی بود جلوی بقیه ی جا مینشست ...وتکون نمیخورد وحرف نمیزد .چقد خواهر شوهرم همه جا پر کرده بود بچم مشکل داره ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

چرا به برادرت نمگی ..البته اگه واقعا مشکلی باشه پدرومادرش بیشتر از شما نگران میشن ...البته من یاد خو ...

وای چه دلی داشته من حاضر نیستم کسی بدونه این موضوع رو حالا شاید مشکل هم نداشته باشه فقط تاخیر باشه

وای چه دلی داشته من حاضر نیستم کسی بدونه این موضوع رو حالا شاید مشکل هم نداشته باشه فقط تاخیر باشه

اره چقد خرف شنیدم ..خدا لعنتش کنه..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اره چقد خرف شنیدم ..خدا لعنتش کنه..

من فقط یکبار گفتم ولی خیلی نگرانشم حتی بابا و مامان یا یک اشاره به چیزی هیچی طفلک 😭

اونم خودش گفت که دیر حرف میزنه بعدشم رفت تو فاز انکار 

خدا کنه تاخیر کلامی باشه 😭😭😭😭