2777
2789

آره چیزای مقوی مثل شیر موز و معجون به شوهرت بده امشب و شب ۱۳ و ۱۴ سیکلت اقدام کن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بعد نزدیکی یه ربع بلند نشو از جات

روفولیک پریتانال بگیر روزی یکی بخور 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال باش بیخیال باشی حامله میشی اگه بهش فکر کنی نه اینو خودم تجربه کردم موقعی که انتظارشو نداشتم باردار شدم استرس نداشته باش موقع نزدیکی به بارداری فکر نکن ۹ روز مونده به پریودتت مایع منی نریزه داخل که لانگزینی راحت اتفاق بیوفته

سلام گوگل زدم اینو اورد👇 اندازه طبیعی فولیکول بالغ برای بارداری و تخمک گذاری حدود ۱۸ تا ۲۴ میلی مت ...

اره درسته  روز ۱۴ باید سایز فولی ۱۸ تا ۲۵ باشه 

من امروز روز ۱۱ سیکلم و روزی دو میل بزرگ میشن 

بیخیال باش بیخیال باشی حامله میشی اگه بهش فکر کنی نه اینو خودم تجربه کردم موقعی که انتظارشو نداشتم ب ...

والا بیخیالم ولی  الان که رفتم سونو فکرم درگیر شد  گفتم ببینم بچه ها کسی تجربه ای دارن 

مرسی عزیزمم🌸

والا بیخیالم ولی  الان که رفتم سونو فکرم درگیر شد  گفتم ببینم بچه ها کسی تجربه ای دا ...

زود رفتی احتملا بخاطر اونه از کیت تخمک گذاری هم استفاده کن من دو ماه بود تو اقدام بودم ماه قبل نشد این ماه بیخیال بود شد یدونه کیت تخمک گذاری بخر از ۱۲ سیکلت روز بزن از وقتی حاله کمرنگ انداخت تا وقتی پرنگ بشه پشت سر هم اقدام کن من اینطوری اقدام کردم بعد دیگه اقدام نکن که لانه گزینی راحت باشه 

زود رفتی احتملا بخاطر اونه از کیت تخمک گذاری هم استفاده کن من دو ماه بود تو اقدام بودم ماه قبل نشد ا ...

حتمااا 

مرسی از راهنماییت عزیزم ممنون 

ایشالا  سلامت و راحت نی نی خوشگلتو بغل بگیری

با دارو فولیکول دارین یا طبیعی؟

با دارو و پیاز درمانی 

من قبلا هم  دراو مصرف کردم در نهایت دو تا فولیکول داشتم 

ولی  الان فک کنم برای  پیاز درمانیه که اینهمه   فولیکول دارم

چه داروهایی میخوردین؟ منم این ماه اقدام دارم البته تازه فردا شرپع پریودمه

این ماه از روز دوم روزی دو عدد کلومیفن 

و از روز ۷،۸،۹،۱۰،۱۱ امپول اچ ام جی زدم 

همزمان با اینها یه پیاز نارنجی رو با پوست ۴ قیمت میکردم به  یه لیوان و نیم اب در حال جوش اضافه کردم 

صبح و شب این کار رو انجام میدادم تو این ۱۱ روز

پیاز درمانی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره