2777
2789

هم خیلی خیلی زیباست هم خیلی دردناک 

وقتی طرف حالش بد باشه تو هم به هم میریزی 

افسرده بشه افسرده میشی 

یجاهایی میبینی حس اون از حس خودت مهم تر شده 

بعد با خودت میگی روزی که حالش خوب باشه اون روز عید منه

اگه طرفا مشکلاتی مثل افسردگی دایم یا سایر بیماری های روان رو داشته باشه که دیگه هیچ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی پشیمونم از اینکه اینقدر به یه آدم دیگه نزدیک شدم  ولی راه برگشت ندارم و متاسفانه انقدر ...

اره سخته تا از اون آدم زده نشی و بدی نبینی تقریبا میشه گفت ترک کردنش محاله

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خدا نیاره اون روز رو برای من که یبار با اینکه سوتفاهم شده بود من یه روز فقط گریه میکردم  واقعی ...

کاش، میتونستی فقط یکم خودتو تغییر بدی. حیفی بخدا. نمیدونم طرفت کیه و چه جور اخلاقی داره. اگه لیاقت این همه خوبیتو نداره عوض شو. اگه اونقد که تو دوستش داری و اون نداره عوض شو لطفا

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
کاش، میتونستی فقط یکم خودتو تغییر بدی. حیفی بخدا. نمیدونم طرفت کیه و چه جور اخلاقی داره. اگه لیاقت ا ...

نمیگم اون لیاقت نداره

من از این حس وابستگی به هر کسی میترسم 

اتفاقا اونی که صبورتر و بامحبت تره اونه بنظرم 

من خیلی سعی میکنم محتاط عمل کنم 

بذی ندیدم اصلا  فقط میترسم از این وابستگی  خیلی میترسم  کاش از همون اول این حس رو ...

همین‌دیگ بدی ندیدی وفقط محبت دیدی وروز به روز وابستگی بیشتر....میگم که درصورتی این وابستگی کمتر وکمتر میشه که از طرفت بدی زیاد ببینی وازش زده بشی ومتنفر... راه مقابله با وابستگی زیاد اینه..ولی خب نمیشه اینجوری پیش رفت...من ۶ سال تو شرایط تو بودن واز تو حتی بدتر ولی هیچوقت وابستگیم کم نشد مگر اینک از یجایی به بعد بهم بدی کرد اونم خیلی زیاد...

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین