2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عندالاستطاعه یعنی چی؟؟ منم ۶۰۰ سکه س ولی عندالمطالبه

یعنی در صورت استطاعت مالی

تو شرایط امروز مثلا کی میتونه حتی ۵۰ _۶۰ سکه رو بگیره یک جا قسط بندی میشه اونم همینه بعد ۱۵ سال گذشته  دیگه ۶یچ وقت پشیمون نیستم از کارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تو مهریه رویایی و عاشقانه فکر نکردم و با وکیل مشورت کردم تا بتونم منطقی تصمیم بگیرم

کارت خیلی درست بود 

من حق طلاقو گرفتم ولی بقیه رو نه

ناراحت نیستما از زندگیم مطمئم الان ولی خب باز یه حسی هست ته دلم که چرا بقیه رو نگرفتم

......
کارت خیلی درست بود  من حق طلاقو گرفتم ولی بقیه رو نه ناراحت نیستما از زندگیم مطمئم الان ولی خ ...

هیچکس نمیتونه نسبت به ایندش مطمین باشه

این حقوق رو الانم میتونین دفتر خونه ای بگیرین 

یعنی در صورت استطاعت مالی  تو شرایط امروز مثلا کی میتونه حتی ۵۰ _۶۰ سکه رو بگیره یک جا قسط بند ...

خب شوهر من داره هروقت بخوام بگیرم فک کنم بتونم ... حالا میگه من هیچی ندارم و فلان فک کنم اموالشو به نام یکی زده ولی اگه بری دادگاه بدون مدرک نمیتونه بگه به نام کسی زده مگه پول جایزه جا شده باشه

والا خودم مجردیم خونه و ماشین و درآمد داشتم تک فرزندم 

و چون همسرم اختلاف طبقاتی زیادی با ما داشت. پدرم مهریه سنگین گرفت چون فکر کرد میرند و پشت گوشسون نگاه نمی‌کنند اما چند سال اومدند

همسرم وضعش خوب بود یعنی با همون هزار مترش خونه خرید و ماشین و باغ. هم داشت  .....

اما خب میگم با من مثل زمین و آسمون بودیم اونها ۱۲بچه من یدونه و ....

و خیلی مسائل دیگ ..

پدرم سخت گرفت و سنگین 

سال ۹۳ حق طلاق یک دانگ از خونه مادر همسرم 

هزار متر از دو هزار متر زمین خودش 

۳۰۰مثقال طلا 

۵۰۰سکه ...

حق طلاق ک مهمترین شرط پدرم بود ....

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
خیلی جاها اهرم فشار برای حفظ زندگی نیست، برای طلاقه یا حضانت یا گرفتن حق طلاق... 

من چون میدونستم هر تعدادی سکه بذارم همسرم توان پرداختش رو داره

و از طرفی این رو هم میدونستم که اگه خدایی نکرده روزی بخوایم جدا شیم من از لحاظ مالی وابستگی ای به کسی نخواهم داشت

واسه همین دیگه نخواستم خیلی رویایی سال تولدم سکه مهر کنم و به نظرم حقوق ضمن عقد برای من گزینه ی معقول تری بودن