2777
2789

یه رسیدگی بکنید دوستان یه بچه 14.15 ساله مخ 50 تا ادمو کار گرفته که چی پزشکی قبول شدم رتبه 125   هرکیم هرچی میگه فقط توهین و بی ادبی میکنه 

باشه دختر قشنگم اومدی اصلا اقتضای سنشه که بیاد بخواد خودشو بزرگ کنه یا از فانتزیاش بگه اما از توهین نمیشه گذشت واقعا

......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده مگ؟؟؟

یه بچه 10 تا تاپیک قبلش میگفتم هفتمم چطوری نهم تیزهوشان قبول شم 

یهو تاپیک زد پزشکی قبول شدم باز کردییم نوشت رتبه 125 خوبه؟

میگیم مگه جواب اومده ؟میگه برا پارساله  

یه بنده خدایی گفت مگه هفتم نبودی 

دختره شروع کرد با بی ادبی با همه حرف زدن

......

چیشده چ خبره؟؟؟؟خوشبحال خودم حسم و تشخیصم قویه و در برخورد به اینجور چیزها میفهمم و بی صدا رد میشم و درتایپیک شرکت نمیکنم و از اوناییم ک زیر ۳۰ هستند ب شدت دوری میکنم در تبادل نظرحتی اگ ریپ بزنن پاسخی نمیبینن از من چون اگ مخالفن برا خودشون مخالفن و دلیلشون برا خودشون

چیشده چ خبره؟؟؟؟خوشبحال خودم حسم و تشخیصم قویه و در برخورد به اینجور چیزها میفهمم و بی صدا رد میشم و ...

درست ترین کارو میکنی بخدا 

من ارتباطم با زیر 20 خیلی خوبه فقط بی ادبی و بی احترامی و پررو بودن رو درک نمیکنم 

والا با این دختره هم بحث نکردم اصلا ولی اعصابم از این خرده که من بخاطر زدن گروه بارداری تعلیق شدم بعد یه بچه اینطور بی ادبی میکنه خبری هم نیست؟ دیگه سایت نیست جنگله

......
درست ترین کارو میکنی بخدا  من ارتباطم با زیر 20 خیلی خوبه فقط بی ادبی و بی احترامی و پررو بودن ...

دقیقا یک بچه ده ساله با یکی بحثش شد طرف چنان کوبوندش زمین و زورش ب یارو نرسید منو ک ن باهاش حرفی زدم ن چیزی ایموجی عصبانی ریپ زد برام بعدم نی نی یار تگ کرد سه روز بخاطرش تعلیق شدم برا همون گفتم تحت هیچ شرایطی ایندفعه با زیر ۳۰ سال حرفففف نزنم حتی خیلی بی ادب و پرروعن از دست بی شوهری همش ها بخدا عصبی میشن نمیدونن چیکار کنن عقده هاشونو اینجا خالی میکنن با حمله و بی ادبی