2777
2789
عنوان

سیر نمیشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم روم نمیشه به مامانم بگم

برای همین تا وعده بعدی صبر میکنم😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وای منم روم نمیشه به مامانم بگم برای همین تا وعده بعدی صبر میکنم😂

من الان خیلی وقته اینجوریم دیگه صبرم تموم شده، تازه خیییلیم اسکلتم خب دلم میخواد یکم چاق شم ولی اینجوری که نمیشه😐

من الان خیلی وقته اینجوریم دیگه صبرم تموم شده، تازه خیییلیم اسکلتم خب دلم میخواد یکم چاق شم ولی اینج ...

اگه لاغری برو بخوررر 

من چاقم مقاومت میکنم🙁😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اگه لاغری برو بخوررر  من چاقم مقاومت میکنم🙁😂

عزیزم خب خودم که خییلی دلم میخواد بخورم اما نیس غذا😭😁، تو ام گلم مقاومت نکن اندازه که سیر شی بخور دیگه کم خوراکی نکن عجقی💖

عزیزم خب خودم که خییلی دلم میخواد بخورم اما نیس غذا😭😁، تو ام گلم مقاومت نکن اندازه که سیر شی بخور ...

اخه تو که لاغری باید مامانا بیشتر بهت غذا بده خیلی عجیبه😑😂😂بعیده از مامانا

اخه تو که لاغری باید مامانا بیشتر بهت غذا بده خیلی عجیبه😑😂😂بعیده از مامانا

آره واقعا😐 اصلا به این چیزا فکر نمیکنن خودشونم هیچکدوم اضافه وزن ندارن و کم خوراکم هستن از بچگی هم تا یادمه تو خونه از بدی چاقی میگفتن😪 منم همیشه کم خوراکی میکردم تا الان که همه استخونام زده بیرون😢😕

عزیزم تو از اول پر بودی یا نه قبلاً لاغر بودی؟

من بدبخت بچگیم دنیا اومدم ۷۰۰ گرمم بودم

بعدش ورق برگشت😐

من بدبخت بچگیم دنیا اومدم ۷۰۰ گرمم بودم بعدش ورق برگشت😐

عزیزم بعضی تایپیکاتو خوندم، الان باید تو این سن کوه انگیزه و امید باشی گلم فکرای مفید رو بریز دور توکلت به خدا باشه یواش یواش درست میشه درخواست دوستی دادم اگه خواستی بیا حرف بزنیم💗😘