2777
2789
عنوان

سیر نمیشم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم روم نمیشه به مامانم بگم

برای همین تا وعده بعدی صبر میکنم😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وای منم روم نمیشه به مامانم بگم برای همین تا وعده بعدی صبر میکنم😂

من الان خیلی وقته اینجوریم دیگه صبرم تموم شده، تازه خیییلیم اسکلتم خب دلم میخواد یکم چاق شم ولی اینجوری که نمیشه😐

من الان خیلی وقته اینجوریم دیگه صبرم تموم شده، تازه خیییلیم اسکلتم خب دلم میخواد یکم چاق شم ولی اینج ...

اگه لاغری برو بخوررر 

من چاقم مقاومت میکنم🙁😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

اگه لاغری برو بخوررر  من چاقم مقاومت میکنم🙁😂

عزیزم خب خودم که خییلی دلم میخواد بخورم اما نیس غذا😭😁، تو ام گلم مقاومت نکن اندازه که سیر شی بخور دیگه کم خوراکی نکن عجقی💖

عزیزم خب خودم که خییلی دلم میخواد بخورم اما نیس غذا😭😁، تو ام گلم مقاومت نکن اندازه که سیر شی بخور ...

اخه تو که لاغری باید مامانا بیشتر بهت غذا بده خیلی عجیبه😑😂😂بعیده از مامانا

اخه تو که لاغری باید مامانا بیشتر بهت غذا بده خیلی عجیبه😑😂😂بعیده از مامانا

آره واقعا😐 اصلا به این چیزا فکر نمیکنن خودشونم هیچکدوم اضافه وزن ندارن و کم خوراکم هستن از بچگی هم تا یادمه تو خونه از بدی چاقی میگفتن😪 منم همیشه کم خوراکی میکردم تا الان که همه استخونام زده بیرون😢😕

عزیزم تو از اول پر بودی یا نه قبلاً لاغر بودی؟

من بدبخت بچگیم دنیا اومدم ۷۰۰ گرمم بودم

بعدش ورق برگشت😐

من بدبخت بچگیم دنیا اومدم ۷۰۰ گرمم بودم بعدش ورق برگشت😐

عزیزم بعضی تایپیکاتو خوندم، الان باید تو این سن کوه انگیزه و امید باشی گلم فکرای مفید رو بریز دور توکلت به خدا باشه یواش یواش درست میشه درخواست دوستی دادم اگه خواستی بیا حرف بزنیم💗😘