2777
2789

کارتن گوشیت و بردار برو کلانتری برات پیداش میکنن از روی سریال گوشیت

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

تا دادسرا هم رفتیم . ولی فکر نکنم بیدا شه.دو شبه خواب ندارم. نه به خاطر گوشیه به خاطر اینکه من چقدر خنگ شدم که راحت یه دزد دست کرده تو کیفم   

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله پیدا میشه .گوشی شوهر خواهرم رو دزدیدن تا گوشی روشن شد ردش رو گرفتن 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
کارتن گوشیت و بردار برو کلانتری برات پیداش میکنن از روی سریال گوشیت

عزیزم همین کار و کردیم. برونده تشکیل داد برامون. ولی اون خیلی حرفه ای بوده. لحظه ای که فهمیددم گم شده از یه آقایی خواستم بهش زنگ بزنه خاموش بود

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم    خیلی بده درکت میکنم

دو شبه خواب ندارم.  بهم ریختم حسابی. الان شوهرم بیام داده به زندگی عادیت برگرد. همه چی گذشته دیگه بهش فکر نکن. ولی مگه میتونم

اللهم عجل لولیک الفرج
دو شبه خواب ندارم.  بهم ریختم حسابی. الان شوهرم بیام داده به زندگی عادیت برگرد. همه چی گذشته دی ...

اخه با نخابیدن درست نمیشه 

انشالله که پیدا میشه عزیزم 

ضرر به مالت بخوره به جونت نخوره😍

من مامان شدم🥲
الهی بگردم‌چه حس بدی.اشکال نداره عزیزم به مال بزنن به جان ادم نزنن.فدای سرت ایشالا یه بهترشو میخری.

ممنون گلم . درسته حق با شماست. همسرم میگه وقتی ماشین و با بچه میدزدن دیگه چه انتظاری داری کیفو نزنن. خدا لعنتشون کنه بی وجدانا

اللهم عجل لولیک الفرج
چه بد😨  عکس شخصی نداشتی توش  گوشیت چی بوده😢

تازه شوهرم عکسا رو ریخته رو کامبیوتر.ولی چند تا سلفی با قیافه های مضحک خخخخ من و بچه هام داخلش داشتیم. قابل انتشار نیستن ههههه

اللهم عجل لولیک الفرج

اره بخدا مملکت معلوم نیست چه خبره دوباره یه بچه یکسال و نیمه رو هم تو مشهد دزدیدن‌.همینکه فقط به بردن گوشیت راضی بوده خدارو شکر کن.اشکال نداره صدقه سر خودت و همسرت بهش فک نکن

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭