2777
2789
عنوان

شما حاضرید؟

139 بازدید | 21 پست

برای اینکه بریم نهار بزاریم؟

راستی نهار چی گزاشتین؟

صبحانه رو میخوری نهار میاد نهار میخوری شام میاد🤦🏻‍♀️

البته من نهار میرم خونه خواهر شوهرم دعوتیم😁

ناهاررر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خداروشکر امروز راحتم دیشب سوخاری و پیتزا سفارش دادیم چیز زیادی نخوردیم ازش همش موند امروز همونو میخوریم💃🏻

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

عدسی گذاشتم بپزه تا عدس پلو درست کنم از ساعته ۹تا الان داشتم  کارای خونرو میرسیدم رسما خونه تکونی کردم😂😂الانم با خیاله راحت رو تخت ولوووو شدم تا برم صبحونه بخورم 😋

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

ن 

همون دیشب بسمه اشپزی کردم خسته ام هنوز🥲😂انگار کوه کندم

چقددد کارای مامانا سخته

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

هیچی نزاشتم اصلا حس اشپزی نیست خونه ام باید تمیز کنم‌اما اونم هنوز کاری نکردم.مشکل من فقط بلندشدن از جامه اگه بلند شم‌همه کارا دوساعته تمومه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آبدوغ خیار

مگه ناهاره ؟پس ما چرا اینو کنار غذامون میخوریم ؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔