2777
2789

(این مشکل دوستمه بچها من باردارم)

حتی مادرش بهش میگه چه بخوای چه نخوای مجبوری باردار بشی؟!

چون خانواده شوهرت بچه میخوان ازت ؟ اخه این طرز فکرو کجای دلم بزارم؟ ولی دوستم و شوهرش تصمیمشون کلا جدیه هیچکش باورشون نداره و همش گوشزد میکنن زود باردار شو

نظر شما چیه؟؟؟؟

زندگی خودشونه خودشون باید تصمیم بگیرن

فامیلای شوهرش بچه میخوان خودشون بزان

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث من که یکی دارم. ودیگه نمیخوام. ومردم ولم نمیکنن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه روز پشیمون میشه الان داغه ولی کلا اگه دوست نداره نبایدبیاره بچه گناه داره ولی بهش بگوخواست خدابالاتراز خواست شماست

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

اونوق من باردار شدم با اینکه بچه اولم بود مادزشوهرم و مادرم و خانواده شوهرم هییی میگفتن بچه چیه آخه ببین اونا بعدا نظرشون عوص میشه و بچه خاستن ی غریضس امااااا اینکه الان ب هر دلیلی نمیخان ب کسی مربوط نیس هرکسیم گفت ی لبخند بزنن و رد بشن و اهمیت ندن بزور ک نمیان بینشون نمیخابن بگن حتما باید اقدام کنید 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

به بقیه چه اصلا دوس نداره بیاره..

اووووف خصوصی ترین مسائل زندگیمون رو هم باید بقیه تصمیم بگیرن!!!

منم هم عقیده دوست شما هستم 

خداروشکر خانواده همسرم و خانواده خودم یکبارم ازم نپرسیدن 

ولی امان از خاله و دایی وعمه…🫤

خدای رنگین کمان🕊️