2777
2789
میشه یذره توضیح بدید  برای چیا کاربرد داره ؟  برای جذب معشوق هم میشه استفاده کرد؟

این رو هم درنظر بگیر که حتماخواسته ت توی اون۵روز برآورده نمیشه.

خدا توی زمان خوبی اون رو براورده میکنه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین۵روز ۵۵بارخواسته ت رو به زبان ساده مینویسی،جوری مینیویسی که انگار الان داریش برای جذب معشوق مین ...

مرسی عزیزمم ❤️ 

پنج روز فقط یه جمله رو بنویسم ؟ 

بعد پنج روز دیگه ادامه ندم؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

این رو هم درنظر بگیر که حتماخواسته ت توی اون۵روز برآورده نمیشه. خدا توی زمان خوبی اون رو براورده می ...

شما نتیجه گرفتید ازش؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مرسی عزیزمم ❤️  پنج روز فقط یه جمله رو بنویسم ؟  بعد پنج روز دیگه ادامه ندم؟

آره،همون یه جمله رو۵۵باربنویس.

بعد توی ذهنت دیگه به اون خواسته ت فکرنکن.میدونی چی میگم وقتی تومثلا آرزو داری یه لباس رو بخری همش بهش فکرمیکنی اما وقتی لباس رو میخری دیگه بهش فکرنمیکنی.چرا؟چون اون رو به دست آوردی والان داریش

شما نتیجه گرفتید ازش؟

آره عزیزم

مطمئن خواسته ت برآورده میشع دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

من برای یکی ازخواسته هام نوشته دقیقا سال بعدش به خواسته م رسیدم .برای یه خواسته دیگه تقریبا۲ماهه جواب گرفتم

مرسی عزیزمم ❤️  پنج روز فقط یه جمله رو بنویسم ؟  بعد پنج روز دیگه ادامه ندم؟

اگه به دعا ونذر وچله اعتقاد داری،میخوای چند تانذر حاجت روایی برات توضیح بدم؟

آره عزیزم مطمئن خواسته ت برآورده میشع دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. من برای یکی ازخواسته ه ...

وای چه خوب مرسی عزیزم

اگه به دعا ونذر وچله اعتقاد داری،میخوای چند تانذر حاجت روایی برات توضیح بدم؟

اره اگه بگی ممنونت میشم واقعا

اره اگه بگی ممنونت میشم واقعا

عزیزم تقریبا شرایط منم مثل تو هست یه تاپیک دارم کلی نذر وچله انجام دادم که واقعا همشون بینظیره.اونجا تگت میکنم