2777
2789
عنوان

چطوری فهمیدین باردارین؟

137 بازدید | 17 پست

کسایی که قبل از موعد پریودشون بی‌بی چک زدن یا حتی بعدش و متوجه شدن بارداری چه حالت‌هایی داشتن که شک کردن؟

من از یه هفته پیش زیر دلم خیلی درد میکنه و حال و حوصله ندارم و خوابم میاد همش هنوز موعد سیکلم نیست و واقعا هم میترسم تست بدم اینقدر که منفی شد همش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار سال اقدام بودم برای بارداری هرماه هم همه علایم بارداری رو داشتم ولی همش الکی بود. تا اون ماهی که باردارشدم هیییییچ علایمی نداشتم فقط و فقط نوک سینم خیلی درد میکرد. حتی هیچ ترشحی هم نداشتم

۲۰ روز از موعدم گذشت و پریود نشدن بی بی هاام یکی درمیون مثبت منفی میشد

من چهار روز مونده ....واقعا خیلی ناراحت میشم اگه منفی شه. جمعه خونه بابام بودم حال نداشتم و یه لحظه دست زیر دلم کشیدم حالا بابام طفلک فکر میکنه باردارم هی واسم خوراکی می‌فرسته🥺🥺🥺🥺چون خیلی حواسش به من هست و همیشه هم میگه من ساناز رو از همه بیشتز دوست دارم 🫣😬❤️

من چهار سال اقدام بودم برای بارداری هرماه هم همه علایم بارداری رو داشتم ولی همش الکی بود. تا اون ماه ...

عزمزم به سلامتی الهی ....مبارک باشه انتظار خیلی سخته واقعا

ایشالله که باشی🥲  سینه درد زیادم از علائمشع البته

ندارم اصلا ...همیشه یک هفته قبل از سیکلم داشتم میگم شاید فقط عقب بندازم بعد بشم که خیلیییییییی ضدحاله