راستی من تو خونه مرغ مینا دارم آزاده. ممکنه بخاطر ترس از مینا باشه تنگذاشتن؟
آره احتمالش زیاده. کلا پرنده ها باید برای جفتگیری جایی باشن که عوامل مزاحم وجود نداشته باشه. من تو انبار میذاشتمشون که حتی خودمونم مزاحمشون نشیم و ساعت خواب و بیداریشون براساس نور خورشید تنظیم باشه. روزی دو بار بهشون سر میزدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا جوجه بود یکیشون مرد الان یکیش تقریبا بزرگه باید از پدرمادرش جداش کنم؟
زمانی که دیدی خود جوجه از لونه در اومده یعنی میتونه بپره و باید حتما از پدر و مادر جدا بشه. جوجه های مستقل اگه تو قفس پدر و مادر بمونن، پدر و مادر میکشنشون.
نه اتفاقا سرما و جریان هوا براشون خیلی خطرناکه. مرغ عشق بومی مناطقی با آب و هوای استواییه. یعنی جایی که گرم و مرطوب و بدون وزش باده. تحملشون در برابر گرما بیشتر از سرماست. دمای ایده آلشون ۲۵ درجهست.
من مرغ عشق خریدم همین اول باهام دوست شد میومد کنارم مینشست ولی برای یکی تو خونمون بود ازش می ترسید بالش خودش کنده بود بال اصلی هم کندن ولی مرغ عشق خیلی پافدمش خوب بود