2777
2789
چیکار کنم جوجه هاشون زنده بمونن؟

به جوجه ها دست نزن. بذار پدر و مادر بهشون برسن. شما همون موارد تغذیه ای رو رعایت کن که هم نطفه‌شون قوی باشه هم غذایی که از والدین میگیرن سالم باشه. روزی دو بار هم چک کن که جوجه ها از لونه نیفتاده باشن. اگه افتادن بذار تو لونه.

سفیده تخم مرغ آبپز رو رنده کن بریز رو ارزناشون. زرده کلسترول داره ندی بهشون. خوراکشونم یه مشت تخم کت ...

وای چقدر تو واردی ؟؟؟؟

برا منی خیلی صدا میدن برا شمام همینجور بود 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینامون و فالو داشتم

برا منی از این تک رنگا 

بااین خط خطیا هس 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

سینامون و فالو داشتم

میشه یه عکس از قفست برام بفرستی چیدمانشو ببینم 

سه روزی هست خریدم نر امروز چرت میزنه چرا؟از قفس آوردم بیرون پرواز میکنن گاهی صدا هم میدن غذاشون فقط ...

چرت های پاره وقت به صورت هر یک ساعتی در حد چند دقیقه طبیعیه برای پرنده ها. اما اگه با وجود سر و صدا هم از جا نمیپره و ادرار و مدفوع تو فضله‌ش قاطی شده و به رنگ سبزه،روی دماغش اثر آبریزشه، عطسه میکنه، تنفسش نامنظمه، غذا نمیخوره، پرهاش نامرتبه یعنی بیمار شده و قبل شدیدتر شدنش باید ببرین دامپزشکی.

عزیزمیسوال... مرغ عشقهای من خیلی با هم خوبن و همک دوست دارند و نوک تو نوک میشن و سر همو میخارونن و ...

با شروع فصل گرما پرریزی طبیعیه‌ اگه تا حالا جوجه ندادن یه ماه زمان زیادی نیست. احتمالا تا دو سه هفته دیگه تخم میذارن. ماده‌تونم بالغ و آماده‌ست.

وای چقدر تو واردی ؟؟؟؟ برا منی خیلی صدا میدن برا شمام همینجور بود 

مرغ عشق در حد دیوونه کردن صاحبش سر و صدا داره. طبیعیه. ما تو انباری نگه میداشتیم چون پر و پوست ارزن هم زیاد میریزن. یه پارچه کشدار تا نیمه قفس دور قفسشون ببند که کمتر کثیف کاری کنن.

مرغ عشق در حد دیوونه کردن صاحبش سر و صدا داره. طبیعیه. ما تو انباری نگه میداشتیم چون پر و پوست ارزن ...

میشه عکس قفستو بفرستی