2777
2789
عنوان

یعنی باید برم تیمارستان

136 بازدید | 17 پست

همش تو خونم از بیرون رفتن متفرم یه مهمونی میرم همش میگم خدایا کی برمیگردم خونه .شوهرمم یا فقط با دوستاش وقت میگذرونه یا سرکاره  .رد دادم کلا 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به تیمارستان داره  منم مثل تو ام  درونگرام

اخه قبلا خیلی دوس داشتم تو اجتماع باشم الان اینجوریم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
بهتر. این دوروزمونه توجمع باشی ی جوری بات رفتارمیکنن انگارپدرشون کشتی

اره همون بخاطر همین چیزا فراریم از جمع

دوره ایه عزیزم ،یکم بگزره اوکی میشی...  منم اینطوری بودم الان بهتر شدم

پیش مشاور رفتین شما؟

پیش مشاور رفتین شما؟

نه عزیز،شرایط زندگیت یکم تغییر کنه یکم زمان بگزره خودت اوکی میشی 

بعضی وقتا برنامه گردش های یهویی که خیلی دوست داشتی امتحان کنی رو بچین و خودتو اجبار کن که بری روحیات خیلی بهتر میشه 

منم درونگرام و اصلا دلم ارتباط با کسی رو نمیخواد بیمعنی ترین کار دنیا صمیمی شدن با بقیه س،،در حد سلا ...

مث من

مث من

بعضی موقع از دست این اخلاقم کلافه میشم،بیشتر بخاطر بچه هام ارتباطای گهگدارم با اقوامو ادامه میدم وگرنه یه گوشه زندگی شخصیمو در سکوت ادامه میدادم،،،تازه من شاغلم هستم و باشگام میرم😄تو باشگاه میبینم همه باهم کلی حرف میزنن و شوخی و اینا ولی من اصلا نمیتونم سلام و خدافظ😊😁😬

نه عزیز،شرایط زندگیت یکم تغییر کنه یکم زمان بگزره خودت اوکی میشی  بعضی وقتا برنامه گردش های یه ...

خیلی اتفاقا دوس دارم اینکارو کنم ولی تو ذهن خودم میگم چرا برم چی هست بیرون مگه . حتی اعتماد به نفسمم خیلی اومده پایین حاضر ک میشم خودمو تو آینه میبینم میگم چقد زشتم دوباره لباس خونگیامو میپوشم میرم سراغ گوشی🤦🏻‍♀️