2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

7700 بازدید | 12 پست

من مشکل خونریزی داشتم که رفتم دکتر.بعد از سونو بهم گفت کیست داری.چون اواسط دوره هستی ۳۰تا قرص دوفاستون(روزی ۳تا) بخور و ۲باره که پریود شروع شد بیا.

حالا برام سواله؛دوفاستون خونریزی رو قطع میکنه یا ...؟

کاربرد اصلیش چیه و اگر خونریزیم با خوردن این قرص قطع بشه،چند روز بعد از اتمامش دوباره شروع میشه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفاستون برای تنظیم پریوده عزیزم. منم دارم میخورم. اوایل دوره هام نامنظم بود و 35 روز یا 40 روز حتی 2ماه طول میکشید اما 2 ماهه دوفاستون میخورم منظم شده و هفتم به هفتم هر ماه میشم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
ممنونم.به نظرتون روی کوچیک کردن کیست هم میتونه اثر بذاره؟

منم میخورم فقط برای تنظیم پریودی .

برای کیست معمولا یه دوره قرص LD  باید بخوری .

من از شب ۱۱ پریودی تا ۱۵ شب .هر شب دوتا .الان سه ماهه مصرف کردم فردای آخرین قرص میشم نهایتش تا شبش 

منم میخورم فقط برای تنظیم پریودی . برای کیست معمولا یه دور قرص LD  باید بخوری . من از شب ۱۱ پ ...

آخه سایزش درشتر از این حرفاس که با ۱دورهldبرطرف بشه.

نمیدونستم دوفاستون کاربردش چیه،گفتم شاید سایز کیستُ کوچکتر کنه.

من زمستون میخوردم از شب ۱۵ به مدت ۱۰ شب هنوز قرصام تموم نشده بود میشدم .الان که میخورم نهایتش تا فردا شبش میشم .ولی فکر نمیکنم برای همه اینطور باشه .برای هرکسی فرق میکنه .حالا چرا برات مهمه که کی بشی ؟؟ هر وقت شدی دیگه!!! استرس نداشته باش 

سلام من توي اقدام به بارداري هستم دكترم گفته از روز ١٥ بخور ولي شك دارم نمي دونم روي باردار شدنم تأث ...

عزیزم فکر کنم برای سفت شدن دیواره رحم بهتون داده، که در صورت لقاح جای جنین محکم باشه

سلام دوستان، من پریود شدم و دوفاستون رو قطع کردم، الان روز 5 پریودم، اما از وقتی دوفاستون رو قطع کردم حالت تهوع و سرگیجه و تپش قلب دارم، شما همچین تجربه ای نداشتین، لطفا راهنماییم کنید