2777
2789

وای بچه ها دیروز اولین روزی بود که بخش روان بودم  ببینن خیلی عجیب بودد درعین حال باحال

استادمون بیمارا رو ویزیت میکرد و ما میدیم فقط

یه خانم اومده بوده بود تقریبا ۴۵ ساله میزد بعد دخترش قبلش گفت که ۲ ساله پدرشو از دست داده اما مادره هنوز نمیپذیره

حالا استادمون که باهاش صحبت میکرد میگفت مشکل چیه و اینا

خانمه میگفت شوهرم بهم خیانت میکنه دوستم نداره بعد چند دقیقه خیره میشد به دیوار میگفت میگم برو نیا بعد استادمون بهش میگفت با کی حرف میزنی میگفت اون که کنارته بهش بگو بره و کلی ماجرا داشتیم تا مثلا اونی که میدید رو دادیم بیرون..بعد میگفت من خیلی بی حجابم میرم جهنم و بغض میکرد( بعد درحالی که یه تار موش هم پیدا نبود!) بعد استادمون بهش گفت نه خیلیم خوبی بعد داد زد که مگه موهامو نمیبینی چقدر بیروننن من جهنمیم

تهش بستری شد

اما پشمامون ریخته بود

بیماری اعصاب و روان تو مراحل بالا خیلی سخت و درد آور هست الهی خدا به همه شون سلامتی بده♥️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا سر هیشکی نیاره

دخترخالم تو بخش بیماران اعصاب و روان هستش میگه یه پسر جوان حدود ۳۵ ساله بعد از اینکه یه نفر ولش کرده بود روانی شده بود میگه فقط بامن راحت بود نمیذاشت کسی نزدیکش بشه میگه مثل بچه ها گریه میکرد بغض میکرد جیگرم سوخت

خودشم روحیش خراب بود می‌گفت میرفتم دستشو میگرفتم ساعت ها باهاش حرف میزدم بلکه آروم بشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بخش روان واقعا پشم ریزونه نمیترسی حمله کنن بهت؟

من کلا کارم تو بیمارستان اعصاب و روان هست

عادی شده برام.البته اونقدرام که فکر میکردم‌وحشتناک نبود اما خب یه بار یکیش میخواست بهم حمله کنه