2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره راس میگی یکی دوبار چیزی نیست من حتی شله زردم میخورم تو بارداری تنها جیزی که حس میکنم اذیتم میک ...

همونم اگه افراط نکنی هیچی نمیشه این سوال ها رو از مشاور تغذیه بپرسی بهتره یه جواب درست میگیری اینجا همه چیز از نظر همه ممنوعه 

حتی بعضی پزشک ها برای اینکه توضیح ندن یه ممنوع میگن خودشونو خلاص میکنن چون وقت ندارن واسه طرف توضیح بدن آقا شربت زعفران رو که نمیای توش چهار مثقال زعفران بریزی بخوری که منجر به سقط بشه میخوای در حد یه لیوان شربت بخوری دیگه یه ممنوع میگن تمام چون حوصله سوال های بعدی رو ندارن اینا رو باید از کسی که درسشو خونده پرسید یعنی مشاور و متخصص تغذیه 

ماه هشت هم هستی بخور نوش جونت باشه فقط افراط نکن هر روز بخوری 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ولی ایناها جون نمیده به بدن هاتقویتی میوه بخور

میوه زیاد میخورم

میخوام قدرت بدنی داشته باشم تا یذره کار عادی میکنم خسته نشم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
میوه زیاد میخورم میخوام قدرت بدنی داشته باشم تا یذره کار عادی میکنم خسته نشم

حلوااگه ازشیره میخایی درست کنی ماشیره از انگور وخاک درست میکنیم برای کم خونی وخستگی بدنت کره بادام زمینی بخور 

حلوااگه ازشیره میخایی درست کنی ماشیره از انگور وخاک درست میکنیم برای کم خونی وخستگی بدنت کره بادام ز ...

اهان مرسی💐

همونم اگه افراط نکنی هیچی نمیشه این سوال ها رو از مشاور تغذیه بپرسی بهتره یه جواب درست میگیری اینجا ...

مرسی💐

هر چیزی رو اندازه بخورین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم