rrrrffffffffff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 82 عنوان چرا کروات برای من باز نمیشه 56 بازدید | 5 پست هرچی سکع میخرم بازم فقدر یه همستر بازه یه خونه اش بازه چرا کروات باز نمیسه روزه سع باز میخرم بازم باز نمیشه 1403/03/16 | 07:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samaneek عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 822 خب باید به اون سکه هایی ک اونجا زده برسه تا بری لول بالاتر ک باز بشه
rrrrffffffffff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 82 خب باید به اون سکه هایی ک اونجا زده برسه تا بری لول بالاتر ک باز بشه عزیزم ساده تر بگم نگاه سکه ها سزرد هستن من میزنم روشون تا نقره ایی میشن بازم باز نمیشع به نظرت فعلا دیگه روی کروات نزنم
samaneek عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 822 عزیزم ساده تر بگم نگاه سکه ها سزرد هستن من میزنم روشون تا نقره ایی میشن بازم باز نمیشع به نظرت فعلا ... عزیزم فقط باید به حد نصابی ک ازت خواسته برسی تا باز بشن کروات فک کنم لول چهار باشه ک باید ۱ میلیون سکه جمع کنی خودم لول ۷ هستم الان کت و شلوار هم داره
mahnaz_a عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2465 کجا نشون میده اینارو لول چند هستیم و اینکه کروات و اینا کجان 🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
rrrrffffffffff مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 82 کجا نشون میده اینارو لول چند هستیم و اینکه کروات و اینا کجان من لول ۴ هستم نزدیک ۵۰۰ هزار تا سکه داشتم همشو خرید کردم الان پیشمون هستم بازم کارتها برام باز نمیشن برو قسنت کلنگ بعد بروpr teamاون سکه هایی که زرد هستن بزن روشون تا نقره ایی بشن