2777
2789

خدا رو شکر کن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از نظر شکم مبارک منظورته  آره طبیعیه

نه عزیزم شکم که الان زوده بیاد جلو
منظورم حالت کلیه، هچ تغییری نکردم انگار نه انگار حامله ام نه تهوع نه ویار نه بی حالی هیچی
بعضی وتا فکر میکنم شاید الکیه و حامله نیستم

خوب طبیعیه؟ گفتم شاید الان زوده و بعدا علائمم شروع بشه

علائم یعنی چی ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

علائم منظورت اگر تهوع و نمی دونم دردی چیزی تو ناحیه شکمه 

آره عزیزم طبیعیه من خودم دخترم و که باردار بودم اوایل هیچ علائمی نداشتم تهوعم نداشتم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
علائم منظورت اگر تهوع و نمی دونم دردی چیزی تو ناحیه شکمه  آره عزیزم طبیعیه من خودم دخترم و که ...

امیدوارم بچه منم دختر باشه ، چون یدونه بچه میخوام دوست دارم دختر داشته باشم حتما.
میشه بگی دیگه چه علائی داشتی

تهوع و ویار و بی حالی و همینجور چیزا که همه میگن دیگه دوست ندارم بگیرما، اما نگران میشم که این مدلی ...

اگه دکتر میگه بچه سالمه نگران نباش و خدا رو شکر کن که این مدلی هسی و لازم نیست همه جا جار بزنی

امیدوارم بچه منم دختر باشه ، چون یدونه بچه میخوام دوست دارم دختر داشته باشم حتما. میشه بگی دیگه چه ع ...

باور کن یادم نمیاد 

با تصمیمی که گرفتم و دو تا بچه پشت هم آوردم دیگه اسمم یادم داره میره   

ولی کلا یادمه برا دخترم هیچ علائم تهوع و نمی دونم تمایل به خواب شدید نداشتم 

اما برا پسرم باز برعکس همش دلم می خواست بخوابم تهوع داشتم 

فک می کنم به غنی بودن بدن از ویتامین ها و اینا بستگی داشته باشه نمی دونم بازم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
هنوز سونو قلب نرفتم برای همین نگران شدم. ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

خواهش میکنم

مبارکتون باشه و ابروتون باشه