2777
2789

بخصوص زن ها شأن و شخصیت خودشون حفظ نمیکنن و هرحرفی میزنن 

این سایت برای سوال پرسیدن و یا به مشکل میخوریم هست نه اینکه تا یکی تاپیک میزنه هرچی عقده و حرص داریم بریم خالی کنیم،نمی‌دونم این همه حسادت و حرص و خشمگینی برای چی هست اخه ؟؟؟؟ بعضی ها که توی مجازی اینجورین دیگه تو حقیقت چجوری هستن قطعا همه فرارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ت شخصیت بعضیاشون موندم باورم نمیشه ایرانین همونایین ک تو کوچه خیابون میبینم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بله متاسفانه بعضی از همجنس های ما(تاکید میکنم بعضی ها)واقعا جنس خرابن و بد جنسن 

اخه چجوری میتونن ؟

هیچی بهتر از دل رحم بودن و مهربانی خوب نیست 

شاید اون لحظه طرفی که تاپبک زده واقعا غمگین بوده کسیو نداشته 

وای خدایا رفتم یک لحظه تاپیک های یه نفرو خوندم بخدا ترسیدم ازش گفتم وای چقدر بد ذات و کینه ای و‌حسود اخه چرااااا ما از گوشت و‌پوست هستیم دنیا ارزش نداره روح و فکرمون پلید و آلوده کنیم 

منم ت شخصیت بعضیاشون موندم باورم نمیشه ایرانین همونایین ک تو کوچه خیابون میبینم

دقیقا 

عزیزم تو کوچه خیابونم میبینم واقعا بعضی ها دور از جون شماها خشمگین و وحشی هستن آدم جرات نمیکنه چیزی بگه ممکنه بگیرن بزنن آدمو