2777
2789
عنوان

دختر نوزاد مرده ت خواب؟؟

63 بازدید | 7 پست

ت خواب ببینی دس ت دس کسی که دوسش داری ..شهر آب داره میبره اما آب زلال بعدش ببینی بچت که دختر ت آب مرده صورت طرفت ...هم ناراحت تعبیرش چی میتونه باشه؟

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا

خواب دیدم دستم ت دستتع اون عنترع  [اسمشو عنتر میگم ]سیل داشت میومدش اما سیل زلال بود بعدش دیدم دخترم که نوزادع اون طرف سیل افتاده لب آب مرده ت خواب از ناراحتی نمیتونستم گریه کنم هی میگفتم بچم مرده دخترمو میخوام اما صدام در نمیومدش ب صورت اون عنتر نگاه کردم صورتش ناراحت بود سرشو انداخت پایین الان متوجه شدی ؟

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
خواب دیدم دستم ت دستتع اون عنترع  [اسمشو عنتر میگم ]سیل داشت میومدش اما سیل زلال بود بعدش دیدم ...

کتاب تعبیر خواب ابن سیرین رو بخون 

اون موثق ترین کتابیه که برای تعبیر خواب نوشته شده

تمام کُد های لازم برای تعبیر خواب رو اونجا توضیح داده 

کتاب تعبیر خواب ابن سیرین رو بخون  اون موثق ترین کتابیه که برای تعبیر خواب نوشته شده تمام کُد ...

حوصله میخواد برا ی خواب برم کتاب بخونم اخه فکر نکنم چیزی خالصی باشه ی خواب بودش دگ