2777
2789
عنوان

ازدواج در ۲۷ سالگی

2095 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من دی ماه وارد سن ۲۷ سالگی میشم تا حالا خودمو مشغول درس و دانشگاه کردم الان میبینم سنم رفته بالا و من هنوز ازدواج نکردم خواستگارم هم یکی دو تا داشتم که قبول نکردم که واقعا به دلم نمی‌نشستن به نظرتون چون سنم رفته بالا باید توقعاتم رو خیلی بیارم پایین و دیگه ازدواج کنم یا یکم هنوز فرصت دارم دوست دارم خواهرانه و بدون رودروایسی نظراتتونو بگید

هرطور خودتون مایلید

ولی خواهش میکنم کورکورانه نباشه

دیگه بالغم هستین، اول سعی کنید طرف رو خوب بشناسید

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاله من30سالشه و‌محرده پزشکه و دستش تو جیب خودشه ماشین خارجی داره و خونه هم داره میخره هرکیم بهش میگه چرا ازدواج نمیکنی میگه یکیو می‌خوام از خودم بالاتر نه اینک چشم ب پول من داشته باشه کلا کسیو نمی‌پسنده و خیلی مستقله و ب حرف مردم اصلا اهمیت نمبده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسری معیار برای خودت مشخص کن . اگر طرفت شصت درصد هم اوکی بود با توجه به معیارهات قبول کن .

اینم یادت باشه به سن و سال نیست . 

دختر عمه تو چهل و دو سالگی با یه جنتلمن همه چیز تمام ازدواج کرد . براشم مهم نبود که سنش داره می‌ره بالا . من نمیگم مهم نباشه برات ها....منظورم اینه سن اذیتت نکنه 

۲۷ سالته سنت رفته بالا؟

تازه به سن ازدواج ورود کردی

بعدم این مزخرفات دهه سی و چهلی رو بریز دور که یعنی الان باید با هر کی اومد ازدواج کنم و توقعمو بیارم پایین و ...

شما موقعیت خوب و مناسب و مطابق خودت با فرد با درک و شعور پیش اومد ازدواج میکنی

پیش نیومد، چیزی ازت کم نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۲۷ سالته سنت رفته بالا؟ تازه به سن ازدواج ورود کردی بعدم این مزخرفات دهه سی و چهلی رو بریز دور که ...

خودت متاهلی یا مجرد؟

درد پنهانی دارد به آنچه که میخاهی نرسی و در حسرتش همیشه رنج بکشی....قضاوتم نکن،چون در شرایطم نبوده ای...تلاش کن.....طلاش کن...

خودت متاهلی یا مجرد؟

متاهل

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو شهر کوچیک سن یکم تاثیر داره

به نظر من یه سری معیارهارو که ربطی به شخصیت و سلامت اخلاقی اقا نداره مثل پول و خونه و شغل و.... رو کوتاه بیا 

اما معیارهای اساسی و اخلاقی رو نه حتما داشته باشه

حرف مردم منو یکم اذیت می‌کنه

اولا ک۲۷سال سنی نیست دوما ک ببین من با عشق ازدواج کردم دوسال پیش با اینک شوهرم دوست دارم ولی گاهی میگم کاش همون دختر مجرد و عزیز دردونه بابام می‌موندم و گیر ی قوم وحشی نمیوفتادم باور کن الان دغدغت فقط حرف مردمه بعد ک ازدواج کنی مادرشوهر تیکه انداخت خواهر شوهر گف آدم از خانواده خودش حرف بخوره انقد زور ندارع ک از آدمایی ک درحدت نیستن حرف بخوری

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
۲۷ سالته سنت رفته بالا؟ تازه به سن ازدواج ورود کردی بعدم این مزخرفات دهه سی و چهلی رو بریز دور که ...

چقدر حالمو خوب کرد حرفت عزیزم من یکم آدم زودرنجی هستم حرف اطرافیان منو اذیت می‌کنه وگرنه به خودم باشه خوشبختی رو تو ازدواج نمی‌بینم و شاید خیلیا باور نکنن که من تا حالا با جنس مخالف در حد دوستی هم حرف نزدم