2777
2789
عنوان

افسردگی فوق‌العاده شدید

381 بازدید | 46 پست

دوستان افسردگی فوق العاده شدید راهش چیه  برا دخترم میخوام

تضاد شخصیتی، پارانوئید، پرخاشگری فوق‌العاده زیاد 

مثلا یه کار میکنه پشیمون میشه گریه میکنه بعدش دوباره همون کارو میکنم دوباره پشیمون میشه هی همین چرخه تکرار میشه 

از آدم های خیلی اصلی زندگیش ضربه های شدیدی خورده پدرش، برادرش، خالش دختر خالش، پدرخوندش، دوستاش 

جیگرش پاره پاره شده اصلا انگار از ریشه سوخته دخترم

عین مرده هاست یا عصبانیه یا گریه میکنه

همش ناراحته 

دکتر هم بردم فقط پراندلی و الپرازولام و سراتلین داد 

هیچی روش اثر نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قرص بهش نده خودتون درمانش کنید مثلا یکی از راه ها اینه که یک روزم نباید خونه بمونه هرروز برید بیرون حالا تفریح انچنانی هم نمیتونید هرروز تا یه جایی برید پیاده روی و اینکه باید دوستای زیادی پیدا کنه باهاشون معاشرت کنه کلاسهای مختلف ثبت نامش کن شنا و موسیقی...

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊

متاسفانه کسانی که باعث آسیب میشن هیچوقت به دکتر مراجعه نمیکنن و کسانی که آسیب دیده هستن مجبور به مراجعه هستن

توصیه اینه به روانپزشک مراجعه نکنید

فقط روانشناس با تجربه و حرفه ای

چند سالشه ! همه از دم سمی ان یا دختر شما زودرنج و حساس شده ؟

نه همه سمی ان دخترم خیلی دختر شاد و مهربونی بود 

باباش ۶ سالش بود ولش کرد رفت 

برادرش هی کتکش میزد هنوزم میزنه 

خالش و دختر خالش و دوستاش خیلی اذیتش کردن

پدر خوندش هم رفت 

همش میگه دوبار یتیم شدم 

ببین قرص بهش نده خودتون درمانش کنید مثلا یکی از راه ها اینه که یک روزم نباید خونه بمونه هرروز برید ب ...

کسی که افسردگی رو داره رو نمیشه به زور برد بیرون 

این جور افراد حتی توی جمع هم که بشینن همه در حال خوش و بش و بگو بخند هم باشن تو دلشون میگن من چرا اینجام خب که چی

ببین قرص بهش نده خودتون درمانش کنید مثلا یکی از راه ها اینه که یک روزم نباید خونه بمونه هرروز برید ب ...

اوضاع مالیم به اونقدر نمیرسه 

خیلی دلش می‌خواست بینیش رو عمل کنه ولی نتونستم براش انجام بدم

همه هم کلاساش انجام دادن خیلی دلش میخواد

کسی که افسردگی رو داره رو نمیشه به زور برد بیرون  این جور افراد حتی توی جمع هم که بشینن همه در ...

من خودم افسرده بودم این روش هایی بود که روم جواب داد و خب اره خودش باید بخواد تلاش کنه که بتونه این کارارو انجام بده

LOST IN THE OCEAN OF DARKNESS 🌊
نه همه سمی ان دخترم خیلی دختر شاد و مهربونی بود  باباش ۶ سالش بود ولش کرد رفت  برادرش هی ...

شما به عنوان مادر میتونی پسرتو ادب کنی 

به دخترت یاد بده از حق خودش دفاع کنه

همه این روزا نیش میزنن 

نباید آسیب پذیر بود

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."