2777
2789
عنوان

دخترا فکر کنین خواستگار دارین با همچنین مشخصاتی قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیافه اش مهم نیست دلت رو شکسته  بعد از اخلاق خوبش ک نگفتی

پسر مهربونیه قلبمو برای این شکسته که مقصرم کم اذیتش نکردم سر به زیر و سر سنگیه و با دخترا دانشگاه ن نگا میکنه ن تیکه میندازه

والا من که سنی ازم گذشته. اما دوره جوونی ، قیافه اصلا برام مهم نبود. اما دمدمی مزاج و اینکه قلبتو بشکنه قابل گذشت نیست. در کل باید فاکتورهایی که دارین برای انتخاب همراه زندگی ، درست و معقول باشه و از قلبتون براومده باشه. البته ازدواج که کلا اشتباهه. مخصوصا برای اونایی که بچه نمیخوان. اما اگه قراره اشتباه کنین بهتره یه اشتباه معقول و انسانی باشه. اینکه طرف مقابل خوشگل باشه پولدار باشه اسم و رسم داشته باشه مدرک بالا داشته باشه .... اینا واقعا عاقلانه نیست. 

خود من فکر میکردم ازدواج نمیکنم. اما اگه بکنم سه تا شرط داشتم. اول اینکه همسرم و خونوادش حیوونا رو دوست داشته باشن. دومی رو نمیتونم بگم. ممکنه دردسر بشه. سوم این بود که همسرم مادرشو از همه بیشتر دوست داشته باشه. به نظرم آدمی که اینطوری بود میتونست قدر منو بدونه. مهم اینه طرف مقابلتون آدم باشه. بقیه چیزا اصلا مهم نیستن.

والا من که سنی ازم گذشته. اما دوره جوونی ، قیافه اصلا برام مهم نبود. اما دمدمی مزاج و اینکه قلبتو بش ...

خب گلم حرفتون درسته برای اینکه قلبمو شکسته مقصر خودم کم اذیتش نکردم جوری بود که ازاد باشه میرفت تو گوشی فروشی ماهی ۱تومن کار میکرد که اذیتش نکنم  ولی حق داشت تازه قدرشو بیشتر میدونم بعد اینکه مهربون  سر سنگینه و به هیچ دختری نگا نمیکنه یا تیکه نمیدازه ساکته

خب  اگر ت مقصری داستان فرق میکنه

اره مقصر خودم بودم بهش هم حق میدم  جوری بود که به رفیقش میگفتم که هم کلاسی منو اون بود میگفت پری ریدی که نمیشه جمع اش کرد گفت با امیر حسین چکار کردی مارو به صف میکرد که فقط تورو ببینه تو کلاس یا شیرنی مورد علاقه ات میگرفت یا میگفت سریع کار بارم اوکی کنم معرفیش کنم الان مارو فحش میده میگه کاش به حرفتون گوش نمیکردم هیچی نداشتم رفتم عشقمو اعتراف کردم