2777
2789
عنوان

میخوام دوباره ازدواج کنم

208464 بازدید | 982 پست

حدودا دوسال جدا شدیم

عاشقش بودم و یک زندگی پر از عشق داشتیم

ولی نشد خیلی یهویی انگار نشد که ادامه بدیم

دلیل و اما و اگرش زیاده ولی دلیل اصلی رو حتی خودمم نمیدونم که چیشد

دوتا بچه دارم

یکی 8 ساله و یکی 7 ساله دارم

پیش خودم هستن

از همسر سابقم هیچی نگرفتم پدرم اجازه نداد هزارتومن از پولش رو وارد زندگیمون کنم

همسرمم خونه که زندگی میکردیم رو به اسم پسرا زده و تقریبا با همون وسایل خونمون دست نخورده گذاشته و کلیدش داده به من

فعلا هم همسر سابقم و هم خودم با خانوادمون زندگی میکنیم

من تقریبا 3 ماه که با یک آقایی به طور سنتی آشنا شدم و توی این 3 ماه رفت و امد داشتیم تا هم رو بهتر بشناسیم

حالا من تقریبا 90 درصد مطمئنم و ایشونم راضی هستند و اگر خدا بخواد قرار ماه بعد عقد کنیم

اما مشکل اینجاست... 

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه فک کردم میخای به همسر سابقتون بله بگی...

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یه سوال بپرسم البته بی ادبی نباشه چه طور می تونید با یه آدم دیگه زندگی کنید وقتی همسر سابقتان هنوز:هست منظورم اینه که خاطرات شما رو آزار نمیده مثلا به هرحال روز:های:خوب:هم داشتید باهم بلاخره من وقتی به شوهرم فکر میکنم اصلا تصور این که برم با یکی دیگه زندگی کنم وندارم 

اتفاقا ی کاربرا بخاطر بچه ش قراره برگرده سر زندگیش

خدا رو شکر

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹