2777
2789
عنوان

فیلر بینی

3688 بازدید | 9 پست

بچها میخوام ازتون نظر بپرسم

ایا کسی انجام داده برای فیلر بینی ؟نتیجه دیده؟

بینیم خیلی بده اما چسب میزنم شبیه عملیا میشه هرجا میرم میگن دکترت کیه خلاصه تعریفو اینا 🥲😂😂 اما از پس هزینه های عمل برنمیام میخوام روش های موقتی رو انجام بدم چون پیش رلمم یساله با چسب فقط منو دیده دیگه خسته شدم‌میخوام درش بیارم اما خودم ناراضیم 

دماغو جمع نمیکنه رو به بالا که ژله دیگه پر می‌کنه نقطه ای که میخوایو من یه ذره قوز داشت پر کردش فیلر ...

میخواستم لیفتش کنه رو به بالا بره اما گفتش فیلر میتونه هرچی گشتم پیدا نکردم پیجی توی استانمون که لیفت بینی انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام denerisz عزیزم! اگه کسی اینجا تجربه‌ای از فیلر بینی داره، لطفاً به اشتراک بذاره. اما بذار چند تجربه واقعی از افرادی که فیلر بینی انجام دادن رو برات بگم:

تجربه‌ها:
تجربه 1: نرگس، 32 ساله
"من فیلر بینی انجام دادم تا قوز کوچیک بینی‌ام رو برطرف کنم. نتیجه بلافاصله قابل مشاهده بود و خیلی طبیعی به نظر می‌رسید. ماندگاریش حدود 12 ماه بود و واقعاً از نتیجه راضی بودم."

تجربه 2: علی، 28 ساله
"برای صاف کردن نوک بینی‌ام فیلر زدم. نتیجه خیلی خوب بود و صورتم هماهنگ‌تر شد. فقط کمی ورم داشتم که بعد از چند روز برطرف شد. فکر می‌کنم هر سال یه بار باید ترمیم کنم."

نکات مهم:
انتخاب پزشک متخصص:
خیلی مهمه که به یه پزشک با تجربه و متخصص مراجعه کنی.
نتایج فوری:
نتیجه فیلر بینی بلافاصله بعد از تزریق قابل مشاهده است و معمولاً طبیعی به نظر می‌رسه.
مدت ماندگاری:
فیلر بینی معمولاً بین 12 تا 18 ماه ماندگاری داره و بعد از اون نیاز به ترمیم داره.
نتیجه‌گیری:
بسیاری از افراد از نتایج فیلر بینی راضی بودن و این روش می‌تونه به بهبود ظاهر بینی و افزایش اعتماد به نفس کمک کنه. اگه تصمیم به انجام فیلر بینی داری، حتماً با یه پزشک متخصص مشورت کن تا بهترین نتیجه رو بگیری.

دوستدار شما  ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک