2777
2789
عنوان

یه جواب کوبنده میخوام

241 بازدید | 16 پست

با یکی از پسر فامیلامون داشتم حرف میزدم همیشه سعی میکنه رو مخم بره یا منو تخریب کنه  بعد بحث سوغاتی شد بهش گفتم رفتم زیارت برام میگیرم اوکی ؟ گفت نه از مشهد نمیخوام بهش گفتم مشهد حرمت داره گفت نه از اگه کیش رفتی برام بیار خندیدم بهش گفتم باش ،( چند مدت پیش مامانم رفته خونشون بحث مسافرت شده گفته که من دوس دارم برم کیش ولی ما بیشتر مشهد یا شمال تهران میریم ) خلاصه الان بهم پیام داد مشهد هم از سرت زیاد ؟ 😐 آدم اینقدر بیشعور چی جوابشو بدم؟ بعد مثلا کیش چیه فکر کرده چون نرفتم یعنی مرده شور اونجا هستم ولی نه ! چون حالت جزیره اس ازش خوشم میاد منم پولشو دارم میتونم برم ولی همسفر ندارم واسه همین نمیتونم برم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش بگو اون از سر من اگ زیاده لیاقت تو تا سر کوچه تونم زیاده بری 😁

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

واقعا؟ یعنی سین بزنم جواب ندم؟

اره،اگر واکنش نشون بدی یعنی حرف مزخرفش برات خیلی مهمه و تونسته ناراحتت کنه،درصورتی ک اصلا اهمیتی نداره اون چی درموردت فکر میکنه،تو هرجور دوست داری زندگی میکنی

جواب: 

فکر نمی‌کنم این مسائل ب شما مربوط بشه یادبگیرید تو مسائلی ک بهتون مربوط نیست دخالت نکنید 

اگه آدم ها یاد میگرفتن در حد و حدود خودشون صحبت کنن واقعا دنیای بهتری میشد

واقعا؟ یعنی سین بزنم جواب ندم؟

بگو باشه حالا برو مشقاتو بنویس با مسافرت رفتن یا نرفتن مردم هم کاری نداشته باش

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

ینظرگ اصلا حوابشو‌ نده و کلااا‌ دیگه بهش بی توجهی‌ کن ولی اگه اصرار داری جواب بدی بگو آره مشهد رفتن از سرمم‌ زیاده ولی خداروشکر امام رضا طلبیده دوست‌ داره برم پیشش‌..

الخیر فی ما وقع💚🌱
اره،اگر واکنش نشون بدی یعنی حرف مزخرفش برات خیلی مهمه و تونسته ناراحتت کنه،درصورتی ک اصلا اهمیتی ندا ...

یعنی الان هیچی بهش نگم ؟ 

بنظرت الان نمیگه حرفی نداره نمیتونه از خودش دفاع کنه ساکت شد