2777
2789
عنوان

رفیقم بهم گفت بیا بریم کنسرت...

284 بازدید | 19 پست

من اولش گفتم نه نمیتونم بیام اینا بعد ناراحت شد گفت هر دفعه بهت میگم بیا بریم جایی میگی نه(راستم میگفت)

من کلا ادم درون گراییم دوست ندارم جایی برم زیاد 

بعد خیلی ناراحت شد قطع کرد همینجوری بدون خداحافظی چیزی،،،منم دیدم ناراحته گفتم اوکی میام بعد قرار بود امشب بلیت بگیره برای کنسرت گذاشت فردا چون کارتم رمز دوم نداره نمیتونم اینترنتی بریزم! اونم گفت باشه ما هم(بقیه دوستامم هستن)فردا میگیریم پس

خلاصه که الان میبینم اصلا علاقه ای ندارم برم🥲از یه طرفم گفتم باشه بگم نه ناراحت میشن چون میخواستن امروز بلیط بگیرن گذاشتن فردا

چیکار کنم؟!من الان واقعا حسش نیست برم اصلا از کنسرت خوشم نمیاد!از یه طرفم اونا!

من به دوستام جهنمم برم خوش میگذره 

حالا برو شاید خوش گذشت

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی‌بگم 

اگه‌واقعا دوست نداری نرو و بهشون بگو کنسرت دوست نداری ولی جاش یه پیشنهاد دیگه بده مثلا بگو بریم شهربازی که اونام ناراحت نشن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

برو خوش میگذره کم کم خوشت میاد درکت میکنم خب تیپ سخصیتیت همینه اما خونه موندن مداوم ادمو مریض میکن ...

خب دقیقا کنسرت یه روز بعد تموم شدن امتحانام هست میدونم برم خوبه 

ولی خب من ازش الان یه کار ساده خواستم انجام نداد پیاممو سین نمیزنه!بهم برخورد خب!😂🥲

خب دقیقا کنسرت یه روز بعد تموم شدن امتحانام هست میدونم برم خوبه  ولی خب من ازش الان یه کار ساد ...

حساس نباش وگرنه خودت اذیت میشی

شاید الان نمیتونخ جوابت رو بده همه جوانب رو احتنال بده...

خیلی ممنون  من کلا از جمعیت خوشم نمیاد نمیدونم چرا

منم درون گرام

من با ادمای خیلی کمی حال میکنم و بهم خوش میگذره و در مقابل اکثر آدما کم حرف ترم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب دقیقا کنسرت یه روز بعد تموم شدن امتحانام هست میدونم برم خوبه  ولی خب من ازش الان یه کار ساد ...

پول بلیتو چیزارو که اون میده تو میری خوش میگذرونی طوری نباش که انگار وظیفه بوده رفتن به کنسرت صرفا خوش گذرونیه و واقعا هم خوش میگذره

اصالت لر 🌬