2777
2789

بچه ها سانس اقایون و خانوما باهمه؟میدونم سالن ها جداست.منظورم اینه که  سالن ها جفتشون فعالن؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا ساختمون خیلی بزرگ کنار هم هستن یکی خانمها یکی آقایون 

میدونم میگم جفتشون فعالن؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

آره عزیزم ساعت سالن‌هاش باهمه

مرسی عزیزم.خیلی از مسهد دوره؟چقدر راهه؟

ازه دیگه هر دو همزمان از ۱۱ صبح تا ۹ شب یکسره فعالن

مرسی مهربون

مرسی عزیزم.خیلی از مسهد دوره؟چقدر راهه؟

تو مشهد موجای آبی از حرم بخوای حساب کنی با اتوبوس از جلوی حرم تا موجای آبی نیم ساعته 

با ماشین زودتر 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
تو مشهد موجای آبی از حرم بخوای حساب کنی با اتوبوس از جلوی حرم تا موجای آبی نیم ساعته  با ماشین ...

مرسی عزیزم❤