2777
2789
متوجه نشدم

داداشم همیشه ک میرفتم خونه مامانم ،لباساشو میداد به من میگفت بشور ،،حالا دوماهه لباسای همه رو بند اویزون هس بجز اون 

🖤😔

دَردیسـت‌ بِـه‌ جانَـم‌ ولـی‌ نیسـت‌ طَبیبـی!!!پِنهـان‌ شُـدِه‌ دَر‌ خَنـدِه‌ی‌ مَـن‌ بُغـض‌ عَجیبـی️🥀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم همیشه ک میرفتم خونه مامانم ،لباساشو میداد به من میگفت بشور ،،حالا دوماهه لباسای همه رو بند او ...

اخییی قلبم گرفت ابجی بگردم واس دلت💔

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

خدا رحمتش کنه  چجوری فوت شدن ابجی؟💔🖤

توعروسی دعوا شد رفت واسه زخمیا دستمال ببره خون ازشون نره ،چاقو خورد به قلبش

دَردیسـت‌ بِـه‌ جانَـم‌ ولـی‌ نیسـت‌ طَبیبـی!!!پِنهـان‌ شُـدِه‌ دَر‌ خَنـدِه‌ی‌ مَـن‌ بُغـض‌ عَجیبـی️🥀✨

یا فاطمه زهرااا

شاید باورت یه ربعه دارم خون گریه میکنم 😭

تاوان مهربونی این نبوددد

خدا گل ورچین گلارو زودتر میچینه میبره پیش خودش 😭

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

اسمش چیه ابجی

میخوام واسش سوره حشر و یاسین بخونم😭

یا فاطمه زهرااا شاید باورت یه ربعه دارم خون گریه میکنم 😭 تاوان مهربونی این نبوددد خدا گل ورچین گ ...

ابجی کاش فقط همین مهربونیش بود ،یماه بود نامزد کرده بود ،واسه تموم فقیرا خونه ساخته بود،،واسه همه بچه یتیما بابا بود ,باخودش نون خشک میبرد سرکار به گنجشکاذمیداد،واسه عمل قلب بچه ها پول میداد ،وقت تشییع خداشاهده هزاران نفر اومدن میگفتن ما دوباره یتیم شدیم ،ما حتی روحمون خبر نداشت😔😔 ۳۳سالش بود،،اونقد کارای بزرگی میکرد و‌کسی خبر نداشت ،،مابعد تشییع فهمیدیم 😔🖤ماداشتیم تو تالار میرقصیدیم نمیدونستیم داداشم بیرون غرق خون داره جون میده ،،همه اوناییکه چاقو خوردن خوب شدن بجز داداش من ک رفته بود بهشون کمک کنه ،،😔حتی دستشم بلند نکرده بود ک یکیو بزنه ،بیگناه کشتنش،،ولی بدتراز همش دلمون از خدا برگشت😔چون یکی از خوبیاش جلوش نیومد که اینم شفا پیدا کنه

اسمش چیه ابجی میخوام واسش سوره حشر و یاسین بخونم😭

محمود 😔

ممنونم گلم ابشالا داغ عزیزاتو نبینی

ابجی کاش فقط همین مهربونیش بود ،یماه بود نامزد کرده بود ،واسه تموم فقیرا خونه ساخته بود،،واسه همه بچ ...

واییی قاتلش کجاست الان ؟😭😭

این همه خوبی کرده مطمئن باش جاش همین الان وسط بهشته  خدا هواشو داره 

انشالله با امام حسین هم محشور میشه 

ولی این دلتنگیه واس شما میمونه 😔

خدا ازشون نگذره مگه وسط عروسی جای دعواست😭😭

ابجی کاش فقط همین مهربونیش بود ،یماه بود نامزد کرده بود ،واسه تموم فقیرا خونه ساخته بود،،واسه همه بچ ...

خدا گل برچینه بعد این همه سال دور برم اینجور دیدم هرچی ادم خیر و مهربون و دلسوزو و خداشناسو و دست گیر مردم بوده زود میره پیش خدا

اما اونی که ظالم بوده دستی از کسی نمیگرفته زنشو کتک میزده ۱۰۰ سال عمر میکنه 😔😔

واییی قاتلش کجاست الان ؟😭😭 این همه خوبی کرده مطمئن باش جاش همین الان وسط بهشته  خدا هواشو دا ...

قاتلش فراریه،عزیزیم

اره گلم مامانم پیرو شکسته شده بابام کمرش خم شده ماها هم فقط داریم میگذرونیم و دلخوشیم به روزمرگ😔