za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4293 عنوان کمک میخوام....... 79 بازدید | 4 پست از دیروز قسمت نخاعم درد میکنه یعنی قسمت نشیمنگاهم. وقتی خودمو جمع میکنم بدترم میشهچه کنم؟ علت ازچیه؟ببخشین بابت واضح گفتنم🙏🏻 لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏 1403/03/15 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلماه111 عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 527 عزیز ممکنه دنبالچه در رفته باشه میتونی بری پیش کسایی که جا میندازن تا برات جا بندازن اما اگه فکر میکنی مشکل جدی تره برو پیش پزشک عکسبرداری کنن
رهـا_۰۰۱۱ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 198 نشیمن گاهت ، اونجوری که فهمیدم بنظرم یه گرفتگی عضلات هست ، چندوقتی خودتو گرم بگیر ،با روغن چرب کن پشتتو ، و استراحت کن بزار بدنت نرم بشه. بعد ببین اگه خوب نشدو خیلی جدی بود برو دکتر
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4293 عزیز ممکنه دنبالچه در رفته باشه میتونی بری پیش کسایی که جا میندازن تا برات جا بندازن اما اگه فکر می ... کارخاصیم نکردم نمیدونم یهوچیشد. نخام انگار یکی با دستش فشار میده درد میگیرهوالا شرایط دکتررفتن ندارم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
za_eb مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4293 نشیمن گاهت ، اونجوری که فهمیدم بنظرم یه گرفتگی عضلات هست ، چندوقتی خودتو گرم بگیر ،با روغن چرب کن پش ... استراحت میکنم دراز میکشم بعدپامیشم دوباره دردمیگیرهکارخاصی نکردم. انگار یکی با چیزی نخاعمو فشار میدهوقتیم خودمو جمع میکنم بدتر میشه دردش لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏