2777
2789

همسرم ویژگی‌های خوبی داره اگه نگم انصاف نکردم

ولی یه اخلاقی داره که منو به حد جنون رسونده و واقعا افسردم کرده  

بیش از حد کار میکنه چنتا کار داره

شرکت دولتی

بعد میره کارگاه خصوصی خودش و شريکش 

انقد تنهایی کشیدم به مرز جنون رسیدم

نگید برو فلان جا بهمان جا

با یه بچه ۸ ماهه که شیرمو میدوشم بهش میدم هیچ جا نمیتونم برم

وقتی اعتراض میکنم جنگ را میندازه هزارتا حرف بارم میکنه 

حرفهایی که دلم هزار پاره میشه

میگه من هدف دارم و تو نمیتونی مانعش بشی

کارش جمعه ها هم هست

بعد باز میره سر پروژه خودش

انقد خستم انقد خستم از تنهایی از بی‌کسی ۷۰۰ کیلومتر از خانوادم دورم هیچ کسی رو ندارم

امشب جوری دعوا شد که همه چی بینمون تموم شد

آبروی منو برد با صدای بلند لب بالکن داد میزد که تو لیاقتت یه مرد ک و ن گشاد و بیکاره و ... حالا این بهترین حرفشه 

واقعا من از این مرد چی میخوام که انجام نمیده

جز حضور بیشترش

یکی تاپیک زده بود همسرم منو تفریح نمی‌بره میخوام جدا شم

بخدا من آرزومه خودش خونه پیدا بشه فقط

درآوردن پول به قیمت نابودی روح و روان همسر !!!

چیزی میگم میگه زن بازی میکنم مگه دنبال سیگار و مواد و مشروب مگه دنبال یه لقمه نونم 

جوری حرف میزنه که هرکی میشنوه منو شمر تصور میکنه

بخدا من ازش نه طلا خواستم نه تفریح نه لباس آنچنانی نه دم به دقیقه آرایشگاه ....هیچی

میگه زندگی خرج داره 

تاوان بلند پروازیاش نابودی روح و روان منه

تهشم میگه برو کار کن تا من کمتر کار کنم

در حالیکه خودش نزاشته کار ادامه بدم میگه آینده بچه مهمتره بچه مادر میخواد

واقعا چه کنم

بریدم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

بابااا یکم تحمل کن بعدش بچت بزرگ میشه برو کلاس برو به اون برس

اونم پولشو در میاره والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درکش کن!

اینقدر کار میکنه پولم داره.؟

شوهر من صبح ۷ میزنه بیرون شب ساعت ۱۱ میاد حتی جمعه ها حقوقشم خیلی کمه بزود تا سر ماه میرسیم

وقتی ام خونس یا دوش میگیره یا تو‌گوشیه و...منم شهر غریبم و هیچکس رو ندارم ی بچه یساله هم دارم

خواهرم تحمل کن به هدفش برسه کمکش کن، بخدا ۵ ساله ازدواج کردیم بخاطرش اومدم یه دهات زندگی میکنم ،تنهایی ۲۱ روز شرکته و شیفته  نمیبینمش ۱ هفته شم میاد خونه میره مغازه، اینقدر در روز با کسی حرف نمیزنم که وقتی شوهرم زنگ میزنه صدام مثل کسی میشه که تازه از خواب پاشده ،صدام میگیره، سگ تو زندگی

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 

بیا بغلم مهربون میدونم بچه داری چقدر سخته میدونم چقدر دلت حمایت فیزیکی و عاطفی میخواد میدونم دلت تنگ شده بیا بشین کنارم باهام حرف بزن تا خالی بشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اون بودن با شوهرشو میخواد  حضور خودشو

خب وقتی اینهمه گفته و توهین شنیده راهی نمونده تا وقتی اون مرد خودش بفهمه ک باید با خانوادشم وقت بگذرونه نمیشه بزور بهش فهموند

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
بابااا یکم تحمل کن بعدش بچت بزرگ میشه برو کلاس برو به اون برس اونم پولشو در میاره والا

افسردگی دارم ۸ ماهه با استرس بچه بزرگ کردم

شیر دوشیدم احساس میکنم روح و روانم پیر و داغون شده حتی جسمم

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .