2777
2789

جدیدا خوابای عجیب میبینم که میفهمم دارم خواب میبینم چون توش یچیزی اشتباهه. ولی نمیتونم‌ از خوابم‌بیام بیرون، یعنی تا فکر میکنم‌از خواب بیدار شدم باز میرم تو یک خواب دیگه و محیطم عوض میشه. همش‌ تو خواب به خودم میگم هیچی‌نیست داری خواب میبینی ولی نمیتونم بیدار شم. تا حالا اینجوری شدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خواب اگه حواست هست دیگه جایی نرو بمون تا بیدار شی

حتماااا اگر حواست هست جایی نرو 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وایی منم همینجوریم مثلا اگه دزد اومده باشه نمیتونم داد بزنم بگم انگار یکی صدامو گرفته 

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
وایی منم همینجوریم مثلا اگه دزد اومده باشه نمیتونم داد بزنم بگم انگار یکی صدامو گرفته 

مال شما فلج خواب هست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اون دیگه چیه؟؟

حتما ی چکاپ بدین

بعضیام میگن جن هست قدیمیا

اما الان پزشکا میگن فلج خواب علتش کم خونی و کنبود ویتامینه

حتما ی چکاپ بدین بعضیام میگن جن هست قدیمیا اما الان پزشکا میگن فلج خواب علتش کم خونی و کنبود ویتام ...

آها مرسی

دلم کمی خدا میخواهد کمی سکوت کمی بهت کمی آغوش آسمانی کمی دور شدن از این جنس آدم ها
تو خواب اگه حواست هست دیگه جایی نرو بمون تا بیدار شی حتماااا اگر حواست هست جایی نرو 

آخه همش دارم حرکت میکنم تو خوابام. مثلا دارم میرم دانشگاه ولی شبه!! بعد از همین می فهمم که خواب بوده. یا یهو میبینم کنار رودخونم ولی هیچکی دیگه نیست خلوته. خیلی میترسم آخه یعنی‌چی 😭😭

اره خیلی برام‌پیش اومده حتی گاهی حس میکنم بیدارشدم ولی بازم توخوابم و فقط تلاشام برای بیدارشدنه

دقیقاا منم . هی میگم‌آخیش تموم شد بیدار شدم ولی بازم خوابه