2777
2789
عنوان

🚨🚨اورژانسی لطفا اگه میدونید🚨🚨

135 بازدید | 19 پست

سلام به همگی
من چشمم گل مژه درآورده ولی هنوز سفت نشده فقط قرمزه و ورم داره
میشه اگه راهی بلدید بگید انجام بدم که سفت نشه کمپرس گرم انجام دادم راه دیگه ای هست؟

تیکر هدفههههه

کمپرس سرد شنیدم... سنگ بذار فریزر بذار روش 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست نمیشه متاسفانه 

من عروسی داداشم گل مژه درآوردم و خیلی تلاش کردم خوب نشد 

فقط حوله داغ یکم تاثیر داره

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

+چای دم کرده و میریزی تو کاسه سرد بشه؛از صافی رد میکنی...یه نفر با قاشق میریزه تو چشمت...شستشو میدی چند بار در روز...

+با شامپو بچه میشوری صورتت و

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
درست نمیشه متاسفانه  من عروسی داداشم گل مژه درآوردم و خیلی تلاش کردم خوب نشد  فقط حوله د ...

من یه ماه پیش یدونه دیگه در اوردم ولی سفت شد جراحیش کردم اینو میترسم دیگه

تیکر هدفههههه
من یه ماه پیش یدونه دیگه در اوردم ولی سفت شد جراحیش کردم اینو میترسم دیگه

چجوری جراحی کردی؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

+چای دم کرده و میریزی تو کاسه سرد بشه؛از صافی رد میکنی...یه نفر با قاشق میریزه تو چشمت...شستشو میدی ...

آره اینارم شنیدم انجام میدم خداکنه تاثیر داشته باشه

تیکر هدفههههه