ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 عنوان قندشکن خوب معرفی کنید 206 بازدید | 16 پست لطفا وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم 1403/03/15 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 برای چه اپراتوری؟ با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 منم این مشکلودارم..میخام تلگرام نصب کنم چکارکنم تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 برای چه اپراتوری؟ پروکسی نمیخوام وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
اپادیپا عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 4586 منم این مشکلودارم..میخام تلگرام نصب کنم چکارکنم معنی خورتان چیه؟
خورتان_بالاسی عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 4957 معنی خورتان چیه؟ نوعی جن تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 پروکسی نمیخوام چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟ هر فیلترشکنی با یک روش پروتکلی برای هر اپراتور یا ISP وصل میشه...بعنوان مثال هات اسپات شیلد برای اپراتور همراه اول ممکنه وصل بشه ولی برای ایرانسل نه با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 یه رایگان ک وصل بشه برای واتساپ خب همونم هر اپراتوری فرق داره....مثلا Warp+ برای ایرانسل جوابه و پرسرعته ولی برای همراه اصلا جواب نمیده با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 رحم✊🖐 تشکر با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
ترکیده9کرار مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 3974 چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟ هر فیلترشکنی با یک روش پروتکلی برای هر اپراتور یا ISP وصل میشه... بعنوان ... همراه اول وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم
پسرهستم_رحم_کنیدبهم عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 1658 همراه اول از Oblivion استفاده کن....ولی اگه بتونی وی پـی ان های پرایمیوم مثل Express v*p*n و Private v*pn و Vyper v*pn استفاده کنی...اگرم امنیت برات مهم نیست و از این رایگان سرعتیا میخوای از Candy V*pn استفاده کن با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...