2777
2789
عنوان

قندشکن خوب معرفی کنید

206 بازدید | 16 پست

لطفا

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چه اپراتوری؟

پروکسی نمیخوام

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پروکسی نمیخوام

چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟ هر فیلترشکنی با یک روش پروتکلی برای هر اپراتور یا ISP وصل میشه...

بعنوان مثال هات اسپات شیلد برای اپراتور همراه اول ممکنه وصل بشه ولی برای ایرانسل نه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
یه  رایگان ک وصل بشه برای واتساپ

خب همونم هر اپراتوری فرق داره....

مثلا Warp+ برای ایرانسل جوابه و پرسرعته ولی برای همراه اصلا جواب نمیده

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
چه ربطی داره دوست عزیز؟؟؟ هر فیلترشکنی با یک روش پروتکلی برای هر اپراتور یا ISP وصل میشه... بعنوان ...

همراه اول

همراه اول

از Oblivion استفاده کن....

ولی اگه بتونی وی پـی ان های پرایمیوم مثل Express v*p*n و Private v*pn و Vyper v*pn استفاده کنی...

اگرم امنیت برات مهم نیست و از این رایگان سرعتیا میخوای از Candy V*pn استفاده کن