kazhal_kurd مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 عنوان کدومش؟🥼💉 | مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست هوشبری یا رادیولوژی 1403/03/15 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 بستگی ب بیمارستانت داره بعد خصوصی باشه یا دولتی بعد رادیولوژی میتونه برا خودش مطب جداگانه داش ... نه قربونت منظورم هردوتاش کارشناسی بیهوشی و رادیولوژی هست رادیولوژی که نمیتونه مطب بزنه میتونه توی مطب یه دکتر کار کنه
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 بازار کارش خیلییی بهتره هوشبری برا هر جراحی داخل اتاق عمل یه دونه نیازه اما رادیولوژی سی تی اسکن ، M ... چه عالی هوشبری توی ICU ریکاوری و اتاق عمل میتونه کار کنه فقط توی اتاق عمل نیست
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4565 نه قربونت منظورم هردوتاش کارشناسی بیهوشی و رادیولوژی هست رادیولوژی که نمیتونه مطب بزنه میتون ... والا اونروز ی بخش نامه اومده مثله اینک میشه
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 والا اونروز ی بخش نامه اومده مثله اینک میشه نه عزیزدلم همچین قانونی هیچ وقت نیست
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4565 نه عزیزدلم همچین قانونی هیچ وقت نیست والا نمیدونم چ بگم باز من میپرسم میگم بهت
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 والا نمیدونم چ بگم باز من میپرسم میگم بهت من عروسمون کارشناس رادیولوژی هست😁خودم ترم ۴ هوشبری ام
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4565 من عروسمون کارشناس رادیولوژی هست😁 خودم ترم ۴ هوشبری ام من خودم اهل هنرم اونزمون تجربی خوندم ولی دانشگاه هنر رفتم ولی خب خانوادهمون پزشکن یدونه کجشون منم اونروزم دختر داییم میگفت اونم رادیولوژی هست
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 من خودم اهل هنرم اونزمون تجربی خوندم ولی دانشگاه هنر رفتم ولی خب خانوادهمون پزشکن یدونه کجشون منم&n ... نه گلم این قانون نیست و اصلا با عقل جور در نمیاد یه کارشناس بتونه مطب بزنه
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4565 نه گلم این قانون نیست و اصلا با عقل جور در نمیاد یه کارشناس بتونه مطب بزنه نمیدونم والا در کل
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 چرا؟ هوشبری هم خوبه ولی کلا رادیو بیشتر دوست دارم هوشبری هم رشته خخخیلی سنگینی نیست اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
kazhal_kurd مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 888 هوشبری هم خوبه ولی کلا رادیو بیشتر دوست دارم هوشبری هم رشته خخخیلی سنگینی نیست چرا عزیزم بخاطر استرس کاری زودتر بازنشسته میشن حجم درسش اگر منظورتون هست هر درس سختی خودشو داره هوشبری هم پر از دارو هست